co mam spravit aby moja prsia boli aspon o trosku vacsie???pls co mam robit?zalezži chalanom na velkosti prs?
Male prsia
Moja priateľka nemá veľké prsia, také menšie ale veľmi zlaté, a určíte som s ňou šťastnejší, aj preto že ona ma miluje, vie sa postarať o domácnosť, rozosmiať ma, samozrejme ja ju milujem tiež, ako by som mal mat nejakú so 4kami, na ktoré by sa dobre pozeralo ale ktorá by bola sprostá, nič by nevedela a ešte by sa aj k:rvila kade tade... vzťah určite nie je o (.)(.)
nepišem za všetkých chlapov... na veľkosti nezáleží - v tomto prípade by to sedelo dokonale...
problem vidim skôr v inom, dievčatá, ktoré si niečo také, ako velkosť prs, krivé zuby, škúlenie veľmi pripúšťajú skončia ako zakomplexované a bez sebadôvery... s holkou bez prs vydržim bez problemov, ale so zakomplexovanou, neistou, ustrachanou ženou nie...
July, urcite mas krasne prsicka, mne sa tiez pacia malé. o to nejde, zalezi od tvojho partnera ci je zamerany viac na hmotu, alebo na ducha. jednoducho ta musi lubit, potom zistis ze aj z vyrazkami sa prestanes trapit. / vela robi aj vkus chlapa, ale asi viacerim sa pacia vacsie kozy, ale ti ktory si vyberaju partnerku podla tela ti nestoja za to.
male prsia = pevna buducnost :)
@chcem: teraz neviem ci chces byt zena alebo muz.. xD ale ak si trosku pri sebe a mas tzv. zenske prsia tak najlepsie bude schudnut a chodit do posilky cvicit 3x Benchpress (dole hlavou,rovno a sikmo), pullover, rozpazovanie v lahu s cinkami, Pec-deck.. A doma mozes na zaciatok kliky
jo jo, presne tak.. aj ja sa predtym strasne trapila. teraz mi je to jedno a dokonca si myslim ze sa to ku mojej postave aj viac hodi. priatelowi sa pacia, tak neni o com. a ..mam spoluziacku ktora ma teraz v osemnastich prsia po pupok. radsej moje jednicky ako nevem kolkatky v osemnastich po pupok. po dietati ich bude mat po kolena?? a v 50-ke po clenky??jedny to maju lepsie teraz, ine potom.. ale hlavne- treba sa s tym vediet zmierit!
tiez patrim do skupiny bab,ku ktorym priroda nebola moc stedra co sa tyka prs.ked som bola mladsia mavala som z toho komplexi.chalani mali sproste poznamky a tak.ale postupom casu sa na to nejako zabudlo.teraz mam chalana a ktory ma lubi taku aka som.a ty chalani ktory si z mojich malych prsiciek robili srandu su teraz mojimi dobrymi kamaratmi a niektory boli aj viac.tak niet ocom.nezaujima ma ci sa pacim ostatnym ale hlavne aby som sa pacila mojmu priatelovi.a myslim ze on by ich za ziadne balony z casakov nevymenil.
Mam dievca "ktore si mysli ze tam nema bohviečo." Každému chalanovy sa páčia iné prsia - to je pravda. Ale ani jeden chalan a to mi verte kocky by nechcel mat v skutočnosti doma tie bombastiské balony v péčkach. To su KECY. 8smi z desiatich chalanov tuzia po prsiach "akurát do ruky" To su tie akurát. Ale suamozrejme su chalani ktorým sa pácia aj velke prsia, ano to ano. - proste Kazde zenske prsia su krasne a vzrusujuce a sexy !!! Moja priatelka zacala uzivat antikonc. a mierne sa jej zväcsili prsia. No ja si na ne nemozem zvyknut. Su krásne ako pred tym ale trosku väcsie a ja uz som nesvoj. Takze tym kockam co si myslia ze maju male prsia odkazujem. Menej je niekedy OVELA Viac.