Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pusate

r- makovník s bielou kávou,čaj
d- rožok so syrom,jablko
o- langoš s kecupom a struhaným syrom,čaj
ol-biela delissa,kusok orieskovej čokolády
v-zeleninová polievka s polkrajcom chleba
no nist moc teda hmm:(

kaine zoe

dnes zatial:

11.30 1 bagel :) s maslom, 1 dcl nizkot. mlieka
16.30 sendvic (2 platky celoznneho chleba, sunka, syr, zelenina), 2 brownies (kolaciky)
vecera este neviem, ale nie som vobec hladna

kaine zoe

diky baby za rady, javiem ze by som to moje jedenie mohla zmenit. ale ked neviem ako. som medzi dvomi extrememai. bud jem malinko (a verim si ze chcem chudnut) alebo sa prezieram (a kaslem na vsetko, vravim si ze ved si mozem "uzit."

pre KYBLIK - bagel (klikni en.wikipedia.org) je pecivo v tvare kruhu v strede s dierkou, s viacerymi prichutami, napr. celozrnne, hrozienkove atd. maju to v BA v coffe and co. kedze som v zahranici, jem tu trochu inu stravu ako doma, ako asi mozete vidiet. takze si nemyslite zesom nejaka divna ked pisem take nezname potraviny :)

kalinka

vcera
R: kasa z vlociek a mlieka, jablko
D: 2 kusky celozrnneho chleba, syr, kecup, zelenina
O: spenatove halusky s tvarohom a kyslou smotanou
Ol: biely jogurt, zmes vlociek, vlasske orechy
V: cottage, zelenina, celozrnny chlieb
V2: acidko, zopar slanych tyciniek

kalinka

kaine zoe, uplne suhlasim s kyblikom. Jedavas prilis malo, preto si telo pyta stale viac. Ak by si jedla pravidelne a dostatocne, tak si nebude robit zasoby pre pripad dalsieho hladovania...
Ja sa tiez ucim jest a postupne pridavam, aj ked pomalicky, ale nehladujem.

A bud rada, ze nehladujes a nezvracias, chces spat do toho pekla??

kyblik_

kaine zoe, neda mi nereagovat na nieco co som ti uz chcela napisat davnejsie ale nejak som sa neodhodlala hm...
ako tak citam tvoje jedalnicky (sice tentokrat neviem co je blueberry bagel :)) ale myslim vseobecne) tak mam pocit ze jes velmi malo, preto si telo potom vypyta viac, aj ked mas pocit ze uz nevies hladovat tak ajtak hladujes (si precitaj tvoj jedalnicek z 21.4, 29.4,...) toto nie je hladovanie?...viem ze to je paradox ze to pisem prave ja ale posledne 3 mesiace sa ucim, ze toto bol pre mna taky prvy krok (iked mozno nie uplne k uzdraveniu ale smerom k nemu urcite)
prestat hladovat, zvysit prijem a naucit telo ze dostane aspon ako taku primeranu davku a tym sa aj zvysi metabolizmus, jedno s druhym:) nehovorim ze uz nehladujem (zadari sa jasne) ale snazim sa o minimalizovanie toho a aj napriek tomu nepriberam
drzim palceky

kaine zoe

nenavidim sa . priberam ako prasa ale kdesi som STRATILA SILU HLADOVAT A DOKONCA AJ VRACAT ! najhorsie ze mi tak chuti jest a neviem sa toho vzdat. som slaboch. kedysi by som vydrzala nejest tyzdne, dnes to nevydrzim ani den. dokedy budem tucniet ???je tu niekto kto ma 180 cm a 63 kg ??? (ak hej, napiste ako citite...)

kaine zoe

12.00 blueberry bagel s maslom, stvrtka sunkoveho sendvica

16.00 mini miska ovocnych cerealii s mliekom
17.00 10 chipsov
18.30 steak, coleslaw salat, baked beans, cheescake
22.30 pol jablka

biasa

je mi vas velmi luto. naozaj, prajem vam aby ste boli zdrave a spokojne so sebou. ja som trpela striedavo anorexiou a bulimiou necele dva roky. odkedy chodim s priatelom som stastna, zdrava a co ma stve ze mi az moc chuti papkat. moj kriticky pohlad v zrkadle sa totiz asi nestrati nikdy.. drzim vam palce babulky

lelonikau

baby, velmi vam drzim palce, ja niesom pacientka ale i tak chapem ake to mate tařké,dufam ze uz to budu len same uspechy a podari sa vam vyzdraviet. velmi vam drzim palce a pametajte ze krasa prameni zvnutra.