Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no ved hovorim identity,som ti nesympaticka..
idem uz aj ja pomaly...poveceriam,okupkam sa a naordinujem si telefonatik aby ma rozveselil=DDDv takychto chvilkach clovek zisti,kolko dobrych ludi ma vôkol seba...shakti ma spravdu s tymi interpunkcnymi znamienkami...vôkol by bez ô tiez znelo divne=DDDDDDDD
Jaja,veľmi rada varím...rožky... chlieb s maslom... ale včera nikto neprišiel načas,tak vychladol,chlebík.. A ja som sa zaťala a nechám ich hladovať! Však,Shakti?!
:)))) ach jaj. sikovna. ved ty to vies tak naco ti to budem pisat. ale ten tvoj komentar.....ale dobre nebudem to dalej riesit. len ma naozaj zarazil. a tvarim sa ze ho nevidim. lebo nechcem lebo teraz uz len oddychujem a nebudem robit nic ine len oddychovat.
znelo to velmi smutne s tym psickom veru....=DDDDDDDDDDDDale pochopila som co si tym chcela povedat,neboj ja sa neurazam za barsco,mas dobre srdiecko ja viem,nehnevam sa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
boze tak som si vydychla ze si to pochopila jajka.. :-D fakt vazne..lebo ked to citam za sebou tak sa pytam- preboha toto kto napisal?? :-DD
ja uz radsej asi zaleziem do postele...lebo motorcek v hlavke je pretazeny..a poznat to :-DD
mamca mam ta rada,fakt,vazne..ale tomu psickovi si ty urcite nevarila!! :-DD
identity vzhladom na pokrocilu hodinu,prezity narocny den a zensky rozum,trosku jednoduchsie..nerozumiem..
co nevies o com si mas co mysliet?? :-D
na co mam prist?? hm? :-)
mamca ja z teba zosaliem=DDDDDDDDDDto tak velmi rada varis?=DDD
dakujem shaktul velmi pekne,takto aspon viem,ze napredujem stale vpred a citim sa coraz silnejsia a silnejsia...ale az take zle to so mnou nebolo=DDDDDDDDale chapem,ze je to myslene ako metafora=DD
A tomu psíkovi som určite varila ja! :D