Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to bulimia?

Príspevok v téme: Je to bulimia?
neista

neviem,ci som alebo niesom v tom.prosim pomozte mi..ked tu tak citam prispevky..o anorexii a bulimii..zneistela som..pretoze ja tiez po jedle chdi jedlo vyzvracat..ale nerobim to vzdy...tak mi povedzte ci potrebujem alebo nepotrebujem odbornika..a to vsetko sa deje asi mesiac..budem nejem vobec,bude jem ale uplne minimum,alebo sa najem a chodim vracat..ale ako hovorim..nechodim vracat po kazdom jedle..tak??

neista

drzim dietu preto,lebo som ako "hroch"...ked sa vsak najem,mam v sebe mnozstvo kaloorii.az cez .hlavu..preto to idem vyzvracat..aby som sa vsetkeho zbavila,pretoze,ako hovorim som na diete

:(

ja robim to iste..ale uz pol roka..aby som nepribrala.a.le ja som ok, nemozem byt predsa chora..citim sa vyborne a uplne pod kontrolou!

gabina

nejes vobec alebo malo. Ked nastane opacny extrem, zjes vela a zvracias. To nie je angina ani zlomena noha. Ma to velmi co co do cinenia s psychickou "poruchou" alebo chorobou, ak chces a so striedanim anorektickej a bulimickej fazy v ramci manipulacie s jedlom. Nemozem to nazvat inak, ked to presne sedi.
Teraz ale nastava otazka ta, ze ci vies, preco to robis. Nie je dolezite ako dlho, aj keby sa to stalo raz, je dovod na zodvihnuty ukazovak. Vies, preco sa takto spravas? Vies to pomenovat? Poznas pricinu? Skus mi ju napisat a urcite na nieco prideme.-)