Som v 7.ročníku a mám 140 cm.Rastiem velmi pomaly už som dostala aj menzes a po ňom sa ževraj rast ešte viac spomalý je to pravda?nemám nejakú poruchu???preco nerastiem?
Nerastiem!
Ahojte
Mám 14 rokov a meriam 153 CM...obávam sa že to môže mať niaky vplyv na moje zdravie
Poraďte mi prosím čo mam robiť
menej pi,viac spi a hlavne nehul, potom vyrastieš,inak budeš krpaňa a dnes sú v kurze vysoké baby
Každý deň jezť syr, je to vyskúšané na rast. Zafungovalo aj po 18-tke.
Píšem ti obsah vápnika Ca(mg) v 100g potravinách:
Syr Ementál 887 Ca(mg)
Syr Eidam 690 30% tuku v sušine
Bryndza 644
Syr NIVA 634
Syr tavený smotanový 585
Syr tavený 420
Tvaroh mäkký tučný 366
Ahojte ľudkovia , som šiestak na zakladnej škole a meriam 149 CM čo by ste na to povedali je to dobré na siestaka ?
čo je malé je milé,často ani nejde o výšku ale o sumernost.Ćo z toho ak je niekto vysoký ked nemá sumernu postavu hm? proporcie su doležité nie výška
možeš naučit koregovat svoju postavu vhodným jednofarebným oblečením a vyššími podpatkami.
caw ja som v 7 rocniku na zakladnej skole a mam 170cm
ALe no :) ja mám 15 a mám 160 cm :) v pohode mi to stačí keďže ma nikde nevidno ;) Môžem robiť čo chcem a nikto si ma nevšimne :) Naozaj tie posmešky sám zo seba fungujú ja si tiež zo seba uťahujem :) som malá a čo? lepšie ako mať 220 cm :D
Elektronická cigareta :D
samuel: pozri sa na svojich rodicov aky su vysoki a uvidis ako vyrasties ty. to, ze si v 13-tich malicky este nemusi nic znamenat, niektori chalani vyrastu prudko v poslednych rokoch. stale mozes rast do 18-19 rokov. ale ako vravim, zavisi to od toho, aky vysoki su tvoji rodicia. ak su malicki, asi sa budes musiet zmierit s tym aj ty. ak je aspon otec vysoky, narasties urcite aj ty.