kazdy mesiac chora

Príspevok v téme: kazdy mesiac chora
lucia87

Chcela by som sa opytat, ci niekto nahodou nevie, z coho moze pramenit moj problem...Od asi novembra som pravidelne kazdy mesiac chora, vacsinou to byva zapal hrdla, dychacich ciest, ale aj anginy, prechladnutie, viroza a prednedavnom som mala aj stafilokoka, pocit navalu energie sa mi strieda s vycerpanostou a asi pol roka mam vkuse teplotu 37,0-37,3. Chvilu som verila lekarke, ze je to vsetko zo stresu, pretoze som pracujuca studentka, ale chut do zivota a pozitivny pristup mi nechybaju, necitim sa stresovana. Vysledky krvi mi ukazali normalne hodnoty sedimentacie, imunitny system mam v poriadku tiez. Pomoooc, uz som zufala. Pred tyzdnom som bola chora a teraz zase lezim v posteli s crevnou chripkou! To predsa nie je normalne!

očko

Lucka,napíš mi meil a ja ti poradím propolis v tabletkách a takisto by som doporučila aj aloe šťavu.Ak máš záujem riešiť svoj problém prírodnými prípravkami, ozvi sa.

hačepsut

Lucka mala by si íst za imunologom,aby ti vyšetril imunoglobulíny,tiež som byvala často chorá,brala som aj probiotiká,a Aloe vera štavu

neva

Skutočne máš imunitný systém v poriadku?
Mne sa to nepozdáva. Tiež som bývala chorá často. Pri každej nádche sa mi vyhodil pod nosom herpes. Bola som začiatkom roka 2006 u imunologičky, zobrala mi krv, výsledky údajne nič neukázali. Problém pretrvaval, tak som sa tam vrátila tohto roku. Bola tam nová lekárka a tá zostala zhrozená z mojich výsledkov. Teraz už 6 mesiacov beriem IMUNOPRINOSINE, probiotika 2 roky a Aloe štavu - som pri 3 flasi. Na kontrolné vyšetrenie idem v januári.

lucia87

dakujem ti, urcite to vyskusam. Uz som brala 2 mesiace probiotika, kazdy dem dake sumaky-vitaminy. Propolis mi este nikto neporadil.

...ema...

pocuj,ja som pouzivala propolis,ktory celkovo posilnuje organizmus. asi mas nevylieceny nejaky virus a ten ti stale sarapati. ja som mala zapal v tele, vysoke ASLO ale nik nevedel,kde ten zapal je a co ho sposobuje.tiez caste anginy a po vylieceni sa vracali.
propolisom potierala mandle, kloktala a tiez par kvapiek zmiesat vo vode a vypit. zabralo, ASLO klesa a je to lepsie.anginy nemavam, chora som moment.raz za pol roka-rok. u mna obrovsky pokrok.

Najčítanejšie články