Chcela by som sa opytat, ci niekto nahodou nevie, z coho moze pramenit moj problem...Od asi novembra som pravidelne kazdy mesiac chora, vacsinou to byva zapal hrdla, dychacich ciest, ale aj anginy, prechladnutie, viroza a prednedavnom som mala aj stafilokoka, pocit navalu energie sa mi strieda s vycerpanostou a asi pol roka mam vkuse teplotu 37,0-37,3. Chvilu som verila lekarke, ze je to vsetko zo stresu, pretoze som pracujuca studentka, ale chut do zivota a pozitivny pristup mi nechybaju, necitim sa stresovana. Vysledky krvi mi ukazali normalne hodnoty sedimentacie, imunitny system mam v poriadku tiez. Pomoooc, uz som zufala. Pred tyzdnom som bola chora a teraz zase lezim v posteli s crevnou chripkou! To predsa nie je normalne!
kazdy mesiac chora
Lucka, veľké dávky Imuno C komplex, zaberá fantasticky. Pozri -odkaz odstránený- mám vyskúšané + doplň probiotikum a výborný bakteriostatický je aj Betavital.
Po prečítaní príspevkov i keď každý odporúča niečo iné, väčšinou sú to prírodné veci. Je úžasne ako príroda pomáha.
viem o com hovoris,ja som bola dva roky v kuse chora,skoda ze mi vtedy nevedel nik poradit,a tie zapaly si odniesly moje klby,mam nabeh na reumu a preto netreba pocenit zdravie,mne pomaha pit aloe,kvapky echinacei a rybi olej a to postupne,a teraz som vyse pol roka bez choroby aj primerane sa obliec a neprechladnut:drzim palce
dakujem vsetkym za odpovede! Par dni som neodpisovala, bola som - prekvapivo- chora. mala som crevnu virozku...
Momo alergiu nemam, lebo mi lekarka zistovala, ci nemam v krvi aj alergeny a nic nenasla. Moj mail je aknicul@centrum.sk. diki moc, ste strasne zlati vsetci
Napíš svoj meil a napíšem ti podrobnosti a s výhodami.
spomínajú sa tu propolisové tabletky,kde sa dajú kúpiť?Ďakujem!
Praskove aloe obsahuje vsetky uzitocne sacharidy aj mineraly, ale pokial nie je susene mrazenim, tak ma znicene enzymy a fytonutrienty.
Stale najlepsie je ciste, nekonzervovane aloe, skoro tak dobre, ako cerstvo vytlacene.
Bol cas, ked som kupoval z zeleninarstve listy aloe, ale je to siplacka odrezat vrchnu zelenu vrstvu bez kontaminacie zltou stavou co vyviera zo ziliek v zelenej vrchnej strane. Ta stava je totiz laxativna(prehana)
Proti stresu je tinktúra Leuzea šuštivá, ktorá je adaptogén na stres a všetko okolo neho. Prečítať príbalový leták, ale to Aloe vera odporúčam. Je aj v prášku asi 0,7 l balenie, ale konkrétne s tým nemám skúsenosti. Tu poradí Ivka, tá by mala tuším o ňom niečo vedieť. Nepokazí sa tak rýchlo ako v tekutom stave.
A ešte to aloe vera piť každý deň večer.