kazdy mesiac chora

Príspevok v téme: kazdy mesiac chora
lucia87

Chcela by som sa opytat, ci niekto nahodou nevie, z coho moze pramenit moj problem...Od asi novembra som pravidelne kazdy mesiac chora, vacsinou to byva zapal hrdla, dychacich ciest, ale aj anginy, prechladnutie, viroza a prednedavnom som mala aj stafilokoka, pocit navalu energie sa mi strieda s vycerpanostou a asi pol roka mam vkuse teplotu 37,0-37,3. Chvilu som verila lekarke, ze je to vsetko zo stresu, pretoze som pracujuca studentka, ale chut do zivota a pozitivny pristup mi nechybaju, necitim sa stresovana. Vysledky krvi mi ukazali normalne hodnoty sedimentacie, imunitny system mam v poriadku tiez. Pomoooc, uz som zufala. Pred tyzdnom som bola chora a teraz zase lezim v posteli s crevnou chripkou! To predsa nie je normalne!

dominika nika

Lucka, veľké dávky Imuno C komplex, zaberá fantasticky. Pozri -odkaz odstránený- mám vyskúšané + doplň probiotikum a výborný bakteriostatický je aj Betavital.
Po prečítaní príspevkov i keď každý odporúča niečo iné, väčšinou sú to prírodné veci. Je úžasne ako príroda pomáha.

jesi

viem o com hovoris,ja som bola dva roky v kuse chora,skoda ze mi vtedy nevedel nik poradit,a tie zapaly si odniesly moje klby,mam nabeh na reumu a preto netreba pocenit zdravie,mne pomaha pit aloe,kvapky echinacei a rybi olej a to postupne,a teraz som vyse pol roka bez choroby aj primerane sa obliec a neprechladnut:drzim palce

Ivka 1

Lucka písala som Ti na mail ale hlási mi to chybu, tak mi napíš Ty na moju mailovú adresu. Veľmi rada Ti poradím
ohľadom zvýšenia imunity ako aj liečby,
ak ochorenie prepukne.

lucia87

dakujem vsetkym za odpovede! Par dni som neodpisovala, bola som - prekvapivo- chora. mala som crevnu virozku...
Momo alergiu nemam, lebo mi lekarka zistovala, ci nemam v krvi aj alergeny a nic nenasla. Moj mail je aknicul@centrum.sk. diki moc, ste strasne zlati vsetci

RNG

Praskove aloe obsahuje vsetky uzitocne sacharidy aj mineraly, ale pokial nie je susene mrazenim, tak ma znicene enzymy a fytonutrienty.
Stale najlepsie je ciste, nekonzervovane aloe, skoro tak dobre, ako cerstvo vytlacene.
Bol cas, ked som kupoval z zeleninarstve listy aloe, ale je to siplacka odrezat vrchnu zelenu vrstvu bez kontaminacie zltou stavou co vyviera zo ziliek v zelenej vrchnej strane. Ta stava je totiz laxativna(prehana)

Ivka 1

Aloe odporúčam ale nie v práškovej forme.Liečivé je iba pravé,čisté aloe,
spracované hneď po zbere,bez konzervačných látok a po otvorení sa musí uchovávať v chladničke.Ináč by sa
pokazilo.

samko r.

Proti stresu je tinktúra Leuzea šuštivá, ktorá je adaptogén na stres a všetko okolo neho. Prečítať príbalový leták, ale to Aloe vera odporúčam. Je aj v prášku asi 0,7 l balenie, ale konkrétne s tým nemám skúsenosti. Tu poradí Ivka, tá by mala tuším o ňom niečo vedieť. Nepokazí sa tak rýchlo ako v tekutom stave.

Najčítanejšie články