kazdy mesiac chora

Príspevok v téme: kazdy mesiac chora
lucia87

Chcela by som sa opytat, ci niekto nahodou nevie, z coho moze pramenit moj problem...Od asi novembra som pravidelne kazdy mesiac chora, vacsinou to byva zapal hrdla, dychacich ciest, ale aj anginy, prechladnutie, viroza a prednedavnom som mala aj stafilokoka, pocit navalu energie sa mi strieda s vycerpanostou a asi pol roka mam vkuse teplotu 37,0-37,3. Chvilu som verila lekarke, ze je to vsetko zo stresu, pretoze som pracujuca studentka, ale chut do zivota a pozitivny pristup mi nechybaju, necitim sa stresovana. Vysledky krvi mi ukazali normalne hodnoty sedimentacie, imunitny system mam v poriadku tiez. Pomoooc, uz som zufala. Pred tyzdnom som bola chora a teraz zase lezim v posteli s crevnou chripkou! To predsa nie je normalne!

radca

Lucia, Ja, Tulip,

skuste si dat vysetrit vnutrobunecnu imunitu. Mohol by to sposobovat EB-virus, alebo chlamydia-pneumonae.

sgr

lucia87: jaaj moja viem o com hovoris. Keby som mala vypisovat vsetky svoje diagnozy.. Som chora nie kazdy mesiac ale kazdy druhy tyzden uz od svojich asi 5 rokov. Mam chronicky zapal prinosovych dutin, alergie na vsetky antibiotika, precitlivenie nosa na vsetky kvapky a spreje, permanentne hnisave anginy a tak dalej. Zijem s tym vkuse. Ked som mala asi 13 mi zistili oslabeny imunitny system a som sa nan liecila. Par rokov neskor (ked som bola oficialne zdrava) iny lekar zistil (alergolog), ze doliecena nie som. Tak sa sypem liekmi dodnes. Tak ti naozaj nezavidim :(

RNG

Tema stale bezi, ludia stale nevedia co im je, lekari este stale poddiagnozuju boreliozy, chlamidie, rozne virusy a mykoplazmy.
Brante sa aspon branim selenu, zinku probiotik, pripadne silnejsimi ako oreganovy olej ,GSE, extrakt z olivovych listov ....

tatjana

lucia87: A mandle máš v poriadku? Myslím krčné. Nemáš tam nejaké ložiško. Lebo ja som mala a pred mesiacom mi ich vybrali. A histológia potvrdila chronický zápal. Bolo tam usadených niekoľko bacilov a tie mi robili obrovské problémy.

zuzanas

Jeden známy mával často chorú dcéru, tak ju začal brávať pravidelne do kriokomory a pomohlo to. Neviem možno by ti to pomohlo.

ja20

tiez mam asi od novembra 2007 ale aj predtym takmer kazdy mesiac bolave hrdlo, vraj faryngitida. dostala som bioparox. teraz ma najprv cca 10 dni bolelo ucho - ORL nic vsetko ok, do druheho dna sa mi spravil herpes, zapchal nos ale len na jednej strane a rozbolelo hrdlo. ked som isla k dr povedala mi ze ci ma moc boli a ze mam byt rada ze mam uzliny trochu ako reakciu na herpes. znova mi kazala bioparox a inak nic. teraz mam pocit ze mi to sadlo na priedusky. kaslat nekaslem ale obcas ked to spravim a mam zavrete usta, citim akoby "bublanie" v hrudi. v poslednej dobe mam pocit ze by som mala povedat co chcem spravit. na ake vys sa mam pytat. poradte. dakujem a tiez ako sa vykaslat, lebo ani bromhexin mi nepomohol dostat to von. dakujem

tulip

ahojte, ja sa trapim s podobnym problemom ako lucia87, s tym rozdielom ze mi choroba napokon vzdy sadne na priedusky a dutiny. na jar som bola asi 4 mesiace v kuse chora, do prace som chodila tak na tyzden a potom som marodila. Ono mi hocijake nachladnutie skoncilo pri bolesti v prieduskach a kasli. Problem je ze pri chorobach nemavam teplotu a uz aj po tyzdni kurirovania sa citim celkom fajn, no po par dnoch v praci sa mi ochorenie obnovilo. pri tej prilezitosti som sa dala komplexne vysetrit azda vsetkymi doktormi, takze viem ze alergiu nemam, sleduju ma na astmu /vraj som citliva na zimu/ a aj vacsina vystreni bola ok. Chodila som na akupunkturu /kvoli toceniu hlavy a trpnutiu v siji/ a homeopatiu. Kedze cele to behanie po klasickych doktoroch mi nedalo ziaden zaver /nejak som sa sama vyliecila, comu sa vsetci len potesili/, tak som si sama pre seba uzavrela, ze mam oslabenu imunitu. Na jesen som si preventivne naordinovala vitamin C+ Zn, Ca, Mg a echinaceu, no opat som ochorela a opat to schytali priedusky. Inak mam 26 rokov. Tesim sa na Vase podnety.

m janík

vyhľadaj akupunktúru a daj si napichnúť imunitný systém-patrí medzi základné liečebné postupy v aku-mal by to zvládnuť aj menej zdatný akupunktiurista

pinky

Ahoj Lucka ja som mala presne to iste co ty a sla som na RTG a potom na dalsie vysetrenia a nasli mi ze mam zapchatu nejaku komoru dychaciu ci co to :) a sla som na operaciu..bol to jednoduchy zakrok...........:) mozno by si mala skocit aj ty na podobne obliknutie :)

Najčítanejšie články