Pre koho zit?

Príspevok v téme: Pre koho zit?
zivotabudic

Ahojte,mam taky kuriozny problem. Nebavi ma zit sameho pre seba. Mam stale potrebu niekomu pomahat. Chcem niekoho spravit stastnym, nic ma nenaplna viac ako usmev, ci pocit ze druhy clovek je mi vdacny. Tuzim spravit zenu stastnou, chcem aby vedela ze s nikym jej nebude lepsie. Staci mi len vidiet stastie v ociach, uprimny usmev. To je pre mna najvacsia odmena. Problem je v tom, ze nedokazem zit sam pre seba. Vobec ma to nenaplna, pripadam si uplne zbytocny. Hlavne ked som sam. Kde stretnut cloveka pre buducnost??? Uz nechcem niekoho kto nevie co chce. Preco nemozem stretnut niekoho na koho sa da spolahnut, kto stoji za zivot? Kde si ty co tuzis byt stastna???

spleen

Nie si sam,ja tiez nemam pre koho zit aj napriek tomu,ze by som dokazal dat vsetko zo seba,som sam.Druhym pomaham a mne nikto nepomoze.Druhi mi rozpravaju o svojich problemoch a ja nemam komu zverit tie svoje.

diana

urcite na teba caka zena s ktorou mozes prezit cely svoj zivot a ktora opatuje tvoju lasku tak hladaj je nas dost tak urob stastnou aspon jednu

tu čítaj

Každý je bezvýhradne zodpovedný za to, čo sa mu v živote stane.
Každá myšlienka vytvára našu budúcnosť.
Každý sa trápi s ničiacimi myšlienkovými návykmi, ako je odpor, kritika, vina a sebanenávisť.
Sú to iba myšlienky a myšlienky môžeme zmeniť.
Musíme sa zbaviť minulosti a všetkým odpustiť.
Kľúčom k pozitívnym zmenám je byť spokojný sám so sebou a prijímať sám seba takého, akým sme.
Celá sila spočíva v prítomnom okamihu.

zivotabudic

ANII... hej, mas to velmi tazke, ale mas dceru, pre ktoru sa oplati spravit vsetko. Vies ze ona ta miluje, je svetlo tvojich dni. Je to ten najlepsi dovod preco zit. Ja nemam deti, jedina osoba, ktoru som kedy miloval je prec. Zrutilo sa vsekto, uz nepoznam ten pocit byt stastny. Jedine co to dokaze spravit, je spravit niekoho stasnym. Aby ta osoba nikdy nepocitila to co som prezil ja. Pocit totalnej samoty, totalnej zbytocnosti, nechuti do zivota osamote. Chcem, spravit niekoho stastnym, uz nikdy neublizit. Uz nikdy neprezit vycitky svedomia. Nedokazem zit len sam so sebou. Drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo. Zi pre dceru, ona si musi byt stastna a urcite spravi stastnou aj teba. Hlavu hore, nie je to tu lahke, ale ak by bolo, nevazili by sme si blizkost druhej osoby.

anii

Ja som sa tento rok stihla rozviesť, bývam u rodičov, ktorí ma vôbec nechápu. A teraz ešte riešim s polic.jeden moc, moc, moc zložitý problém. Mám priateľa, ktorý ma využíva na peniaze a nemá na mňa čas. Ale ja už nemám silu sa s ním rozísť lebo moja dcérka si ho zobrala až moc k srdcu.
Kedy už konečne budem môcť kľudne žiť a byť šťastná? Toľko krát som si už chcela zobrať život. Ale musím žiť kvôli dcérke! Keď už vlastný otec na ňu kašle. Aspoň nech má matku.