Ahojte,mam taky kuriozny problem. Nebavi ma zit sameho pre seba. Mam stale potrebu niekomu pomahat. Chcem niekoho spravit stastnym, nic ma nenaplna viac ako usmev, ci pocit ze druhy clovek je mi vdacny. Tuzim spravit zenu stastnou, chcem aby vedela ze s nikym jej nebude lepsie. Staci mi len vidiet stastie v ociach, uprimny usmev. To je pre mna najvacsia odmena. Problem je v tom, ze nedokazem zit sam pre seba. Vobec ma to nenaplna, pripadam si uplne zbytocny. Hlavne ked som sam. Kde stretnut cloveka pre buducnost??? Uz nechcem niekoho kto nevie co chce. Preco nemozem stretnut niekoho na koho sa da spolahnut, kto stoji za zivot? Kde si ty co tuzis byt stastna???
Pre koho zit?
No co k tomu dodat. Nikdy som nad tym neuvazoval kolko mam. To s tym nema nic spolocne. V dnesnej uponahlanej dobe sa vsetci sustredia sami na seba, na svoju karieru. Vsetky hodnoty a potreby ludi zaostavaju za tuzbou po kariere, ci uspokojeni materialnych potrieb. Ludia si uz nevazia malickosti, nevazia si zivot, oporu pri druhom cloveku, ci sancu milovat, alebo byt milovanymi. Ja sa nechcem preponahlat tymto svetom sam a na konci zistit ze som vlastne nic nedokazal. Pre koho si mam budovat karieru, pre koho mam robit dni slnenymi? Co je lepsie ako vediet ze ja som ten dovod preco je druhy clovek stastny?
aj pre teba, zivotabudicka? takeho hladam uz roky a pac, je tu ale takych 10 mu chyba.a dovtedy ho to prejde,zial.
Veru velka skoda.
a este mam na teba otazocku. Vies s takymto pristupom k inym povedat NIE?
nie je dobre, ze sa tesis len z radosti inych. Skus aj seba niecim potesit a skus sa usmiat a tesit sa z vlastneho usmevu. Kup si nieco, vyraz niekam a mysli len na seba.
skoda ze nie viac, ach jo :-(
Ale jasne, v pohode... mam 25
A mozem vediet kolko mas rokov?