Pigmentove skvrny-Poradte

bohdanaDM

Ja som si kúpila bieliaci krém so slimačím extraktom od Viktorie Beauty
a musím povedať, že čiastočne sa vybielil. Ale až po 3 mesiaci používania. V tomto probléme musí byť človek trpezlivý.

katuli

Ja som si pigmentovy flak odstranila kremom-porcelana. Vozia ho z ameriky lebo obsahuje hidrochinon a ten je u nas zakazany. Mne ten flak zlikvidoval asi za 2 mesiace, uz asi po tyzdni som videla ze bledne. A spotrebovala som asi cajovu lyzicu toho kremu.

dadma

Je super, ze si to takto uvedomujes, ze nie je dobre cakat, kym dany problem naplno vypukne. Sice si pisala, ze nemas este pigmetnove skvrny, no zasednutost pleti k nim veru nema moc daleko. Ak by som ti mohla poradit, tak Envy ma take serum Brightening, ktore napomaha aj rozjasnit plet, no priamo zabera aj proti pigmentovym skrvnam, ktorym sa chces vyhnut.

timia

zatiaľ nie, no veľmi sa ich bojím, keďže môj problém má k nim dosť blízko :( podľa mňa existuje niečo, čo by mohlo oba problémy vyriešiť

timia

myslíte si, že existuje nejaký krém alebo sérum - to je vlastne jedno, ktoré by pôsobilo ako rozjasňovač? moja tvár nejak stráca farbu a dočítala som sa, že v takomto prípade sa veľmi ľahko môžu objaviť aj pigmentové škvrny

amarelli

dlhsiu dobu sa tomu branim, no ako som sa dnes rano pozrela do zrkadla, budem musiet zacat nieco so svojou pletou robit. vobec sa mi nevidi a po pravde objavila som take male fliacky, hlavne na cele pod ofinou :(