Ahojte, mozte mi poradit co s pigmentovymi skvrnami?Mam 30rokov. Vyhodili sa mi nad hornou perou, vyzeram ako keby som mala fuziky. kozmeticka ma vystrasila ze to je trvale.Viete poradit nejaky krem, pripadne nieco ine? dakujem.
Pigmentove skvrny-Poradte
Sasimka, pigmentové škvrny majú hnedú farbu. Ty píšeš o "zašedlej pleťi", ku ktorej by si ju priradila : k hnedej, šedomodrej, tmavej, nafialovelej alebo temnej?
Užívaš HAK?
Pigmentove skvrny nemaju nic spolocne s pecenou, rozhodne nie tie od slnka. V opacnom pripade by som nemala uz jedinu skvrnu na tvari pri mojom niekolkorocnom uzivani pestreca. Tam pomoze len zakrok na dermatokozmetike, ale pokial nebude pokozka na slnku chranena, skrvrny sa opat vratia naspat. Najjednoduchsia a najucennejsia rada je vyhybat sa slneniu, ak su skvrny na tvari, tak pouzivat klobuky a ochranne kremy. Pigmentovanie zacina obycajne nad vrchnou perou, v okoli ust a rozsiruje sa po tvari az na celo.
Sasimka, vyčistí si pečeň!
ked ja na nu teraz moc casu nemam, kedze mam novu pracu a vacsinu casu som tu. nie je nejaka kozmetika, ktora by mi mohla pomoct aj v domacej starostlivosti?
sasimka - životny štýl, piť vela vody, chodiť von na prechádzky, aj v tejto kose, aby sa plet okysličila...
a smer kozmetička...
zmeň kozmetičku ! lebo poriadna kozmetička ma v salone pristroje ktorymi vie odstraniť pigmentove skvrny,..
mne sa teraz tiez urobila nad hornou perou asi z večera do rana..
neviem čo ty mysliš pod pigmentovou škvrnou ale ja to mam ako znamienko, take male, alebo ako pehy ked su v lete..
tiez si to chcem dat odstraniť...
a predstav si že sa to dá,.. ale ja chodim ku 2 kvalitnym kozmetičkám, ktore maju pristroje , vybavenie v salone..
a nie len nejaka "pseudo kozmeticka" ktora jedine čo dokaze je vyčistenie pleti za 3€ v prazdnej izbe kde ma len jedno kreslo a to je cela jej práca..
vedeli by ste mi poradit ako na pigmentove skvrny a taku zasednutu plet. pride mi proste, ze stratila farbu a makeupom, to moc riesit nechcem. zakryvanie podla mna nic nevyriesi
Je to dlhá cesta zbaviť sa pigmentových škvrn a po aké koľvek procedure sa mi znovu objavia. Momentálne používám kozmetiku so slimačím extraktom a som spokojná. Krém na ruky je famózny nie len že perfektne hydratuje, ale zmizli mi aj škvrny. Odporúčam.
Krém na pigmentové skvrny - readthis.ca
Ja som skusila tiez vsetko mozne, ale najviac mi pomohol krem Porcelana. 1x som si ho dala doviezt z USA, neskor som na nete nasla adresu, kde sa da objednat aj u nas. Ak Vam to pomoze, tu je ta adresa: porcelana@azet.sk. Mam niekde aj tel. cislo, ale neviem ho teraz najst. Ja som sa netierala dennym aj 2x denne /aspon v tie dni, kedy som bola doma/ a na noc nocny. Flaky mi zmilzli dost rychlo, asi po 6 tyzdnoch ich uz nebolo vidiet. V lete mi niekedy znovu trochu vyjdu, ale ja sa velmi vela zdrziavam na slnku, tak potom ho na jesen zacnem znovu pouzivat.