Ahojte, mozte mi poradit co s pigmentovymi skvrnami?Mam 30rokov. Vyhodili sa mi nad hornou perou, vyzeram ako keby som mala fuziky. kozmeticka ma vystrasila ze to je trvale.Viete poradit nejaky krem, pripadne nieco ine? dakujem.
Pigmentove skvrny-Poradte
V marci mi vybrali zlcnik a odvtedy badam vyraznejsie zlepsenie,ale tu kozmetiku Temperance pouzivam uz 2 roky a som s nou velmi spokojna.Urcite aj ona ma na tom zlepseni podiel.
Pri pigmentovych skvrnach by som nesla len po povrchu problemu /kozmetika/. Skus sa zvnutra precistit, cielene hlavne na pecen.
pre madmazel-Ja si kupujem adstringentnu pletovu vodu-nakolko mam mastnu plet,softener,a 24 hod.krem.Vsetky tieto pripravky stoja spolu cca 1800 sk,ale po zlave-kedze som clenkou Temperance-je to len cca 1300 sk a vydrzi mi to asi 4 mes.krem dlhsie.Pozri www.temperance.sk
spis kolko stojí krémik?dík
pigmentove skvrny ma trapia uz 7 rokov,vyskusala som vsetko mozne a niekolko mesiacov pouzivam kozmetiku zn. Temperance a z nej sadu DeAGE mela white,ktora je urcena na pigmentove skvrny.Som velmi spokojna,skvrny sice nezmizli,ale su ovela svetlejsie a lahko ich prekryjem make-upom.A navyse moja plet vyzera dobre,kedze DeAGE znamena ,znizit vek,a moze sa pouzivat celorocne.
mne nepomohlo nic, mam ich uz roky po tvari odkedy som mala raz antikoncepciu sa v lete objavili, po lete zmizli a vzdy sa mi zas so slnom vratia a na jesen zmiznu. pouzivam make up
pomaha chemicky peeling kys. glykolovou, ale pigm. skvrna nesmie byt starsia ako 15 rokov.
Odporúčam rozjasňujúce sérum od Mary Kay. je priamo na pigmentové škvrny
ja som už skušala velmi vela všeliakých kremov a nič mi nepomohlo ani UNITON ktory tak ospevovali teraz prave skušam z AVONU tak uvidim
tak to moze byt sposobene HAK. Lebo aj ja som to mala presne ako ,,fuziky" a spravilo sa mi to pocas 1 opalovania ! Teraz uz na poskodene miesta pouzivam krem s vysokym OF .Ale ako som povedala, na jesen mi to zmizlo same. Tak drzim paste, aby aj Tebe