Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pigmentove skvrny-Poradte

spis

V marci mi vybrali zlcnik a odvtedy badam vyraznejsie zlepsenie,ale tu kozmetiku Temperance pouzivam uz 2 roky a som s nou velmi spokojna.Urcite aj ona ma na tom zlepseni podiel.

Alternativa

Pri pigmentovych skvrnach by som nesla len po povrchu problemu /kozmetika/. Skus sa zvnutra precistit, cielene hlavne na pecen.

spis

pre madmazel-Ja si kupujem adstringentnu pletovu vodu-nakolko mam mastnu plet,softener,a 24 hod.krem.Vsetky tieto pripravky stoja spolu cca 1800 sk,ale po zlave-kedze som clenkou Temperance-je to len cca 1300 sk a vydrzi mi to asi 4 mes.krem dlhsie.Pozri www.temperance.sk

spis

pigmentove skvrny ma trapia uz 7 rokov,vyskusala som vsetko mozne a niekolko mesiacov pouzivam kozmetiku zn. Temperance a z nej sadu DeAGE mela white,ktora je urcena na pigmentove skvrny.Som velmi spokojna,skvrny sice nezmizli,ale su ovela svetlejsie a lahko ich prekryjem make-upom.A navyse moja plet vyzera dobre,kedze DeAGE znamena ,znizit vek,a moze sa pouzivat celorocne.

mne

mne nepomohlo nic, mam ich uz roky po tvari odkedy som mala raz antikoncepciu sa v lete objavili, po lete zmizli a vzdy sa mi zas so slnom vratia a na jesen zmiznu. pouzivam make up

reni

ja som už skušala velmi vela všeliakých kremov a nič mi nepomohlo ani UNITON ktory tak ospevovali teraz prave skušam z AVONU tak uvidim

panika

tak to moze byt sposobene HAK. Lebo aj ja som to mala presne ako ,,fuziky" a spravilo sa mi to pocas 1 opalovania ! Teraz uz na poskodene miesta pouzivam krem s vysokym OF .Ale ako som povedala, na jesen mi to zmizlo same. Tak drzim paste, aby aj Tebe