Ahojte, mozte mi poradit co s pigmentovymi skvrnami?Mam 30rokov. Vyhodili sa mi nad hornou perou, vyzeram ako keby som mala fuziky. kozmeticka ma vystrasila ze to je trvale.Viete poradit nejaky krem, pripadne nieco ine? dakujem.
Pigmentove skvrny-Poradte
Tak ako ty, som bola na tom kedysi aj ja. Plet bola ako keby bez
zivota, vobec nemala farbu. Bola som z toho nestastna az pokial som sa nedostala k Brightening seru od Envy. Skusila som uz vseliake produkty, no az pri tomto som zacala badat zmeny. Je vhodny nie len na pigmentove skvrny, no posobi aj ako taky rozjasnovac a pleti doda taky zdravy look :D
prepac mi to trocha som sa pomylila v teme, som sa nechtiac preklikla a az teraz citam, ze mas problemy so zasednutostou
sasimka - viem o com hovoris, no ja som to troska presvihla a prve vrasky sa objavili. Antiaging je serum a mozu ho pouzivat zienky od veku 25 rokov. vies uz vtedy zacina pomaly plet starnut a je vhodne sa o nu zacat starat tak preventivne. ono si to ani neuvedomujeme, ze starneme uz tak skoro , ze :(
prepac bola som chora a nemala som nejak sil sem chodit. hak neberiem a co sa tyka cukrov, snazim sa im vyhybat. tvoje rady si cenim, no hladam nejaky krem, ktory by mi pomohol rozjasnit tvar
Ťažko radiť, ak neodpovedáš na otázky. Jednu radu som ti už poskytla - čistí si pečeň a pridaj k tomu aj očistu čriev - čelo. Oblasť okolo úst patrí reprodukčným orgánom. Obmedz príjem sacharidov, najmä cukor, med, ovocie a laktózu.
Názov antikoncepcie?
najviac ich mam na cele, no zacali sa mi objavovat aj okolo ust a tie ma trapia tak najviac
Kde konkrétne na tvári ich máš?
zasedlou som skor myslela taku bez farby, ci jasu, no hlavne by som potrebova vyriesit tie pigmentove skvrny, ktore ma trapia asi najviac :(
Omen ona pise, ze ma pigmentove skvrny a zasedlu plet. To su dve rozne veci.
Na zasedlu plet by pomohla pravidelna masaz (prekrvenie pokozky). Mozes si aj sama urobit...trochu pomasirovat a po licach akoby postipkat. Zasedla plet byva obycajne dehydrovana, takze treba prijimat dostatok tekutin.
Su aj ucinne sera na prekrvenie pleti, napr. rozmarinove...mrkni na znacku nobilis tilia. Su dobre a ucinne, mam ich zopar odskusanych.