Zápal močových ciest

Príspevok v téme: Zápal močových ciest
grace

Za posledný polrok mám tento zápal už 5 krát a sama neviem co robim zle, vsetky rady dodrziavam, ale zda sa mi ze zakazdym sa to objavi asi 2 dni po pohlavnom styku (nie po kazdom)bola som liecena bismoralom antibiotikami raz to preslo aj same od seba, ale je to nepredstavitelne neprijemne a najma to, ze neviem kedy ma to zase chyti:(
mate niekto nejake skusenosti alebo typy a postrehy?alebo nejake linky na dobre stranky... ?

A_lexandr_a

Vedela by som Vám poradiť a je to overené. Je to Babský a veľmi starý recept ale pomáha. " neošúpané jablko pokrajate na 4 časti a varíme ho v 2/2,5 deci vody, kým jablko úplne nezmekne ako keby sa rozvarí, vytiahnete ho, vodu necháte vychladnúť a vypijete" Úľavu pocítite hneď za pár hodín. Najlepšie je si to variť dva krát denne. Vážne to pomáha.

mirka355

Ahojte,tiez by som sa rad pridala k vasim nazorom ,mozno aj mne niekto poradi...nikdy som nemala nejako casto zapaly mocoveho mechura,,,naposledy asi tak pred 8 rokmi,ale tento rok od oktobra s tym bojujem,naprv mi dal lekar ciprinol.pomohlo na chvilu..teraz uz znova beriem antibitika,urolog mi robil 4 krat kultivacne testy,biochemicke testy.vsetko negativne.testy na ureaplazmy negativne,takisto i na mykoplazmy..napriek tomu mam stale nutkanie na mocenie,,pali ma to a reze...neviem vobec coho sa mam chytit.vlastne co ma este caka..kedze je vsetko negativne...najupila som si rozne bylinne tinktury caje a nic..vie mi niekto poradit?dakujem za kazdu radu.Mirka

BeautyOfHealth

No ja som si také tie super čaje z obchodu nekupovala, mám Cranberry cyst objednavam to na eshope biocare, má to v sebe aj iné bylinky a je to vo forme tabletiek a to mi pomohlo :)

Bla

Tak ja somsi so zápalmi močových ciest užila svoje.Tri roky trápenia ,neustáleho užívania atb a výsledok žiaden. Kopec vyšetrení ,všetko v poriadku.Brusnice, d manoza a vestky doplnky okolo toho,všetko krátkodobé trvanie. Celé to komplikovalo aj blížiaca menopauza. Takže čo mi pomohlo? Jednoznačne aloe vera gel a propolisové tabletky. Odkedy tieto výrobky užívam nemala som zápal. K tomu užívam ovestin krém do pošvy,ktorý striedam s probiotikami. Je to pomaly 5 mesiacov , čo mám pokoj od zápalov.

Jana_555_

Vyskúšajte Vitaberin, je to výživový doplnok na prírodnej báze a v tradičnej medicíne sa využíva na liečbu močových ciest.

www.vitaberin.com

klaudia212

Co sa tyka tych brusnic ja som pocula, ze obsah v tych cajoch a tak nie je bohvie aky, takze sa to velmi neoplati no, tak ja uz neviem, pomaly clovek aby nicomu neveril

ivanuska265

Ja si nemyslim ze je zle ak niekto reaguje na stare diskusie, kazdy nazor je dobry a ak je to stale aktualne tak preco nie, ale napr ja som pocula ze tie brusnicove caje a doplnky ze to nie je nic moc

krekra

Reaguješ na starú tému, zadávateľka už asi aj zabudla, že sem písala. Ináč, nalepšie je piť zlatobyľový čaj.

BeautyOfHealth

Ja som musela zmeniť všetko vo svojom živote, návyky, stravu, spôsob života, biorytmus,zmenila som dokonca aj prácu a človek by neveril, že tak veľa vecí nato vplýva. Dlho dlho som sa nevedela z toho dostať a nakoniec sa podarilo, snažím sa jesť zdravo, pila som veľa čajov, vody, jedla veľa ovocia napr brusníc alebo jabĺk a tak :) A chvalabohu musím zlaklopať momentálne je to už lepšie

Marketka456

No ale toto je už fakt na lekára....nemyslíš že je to už niečo skor gynekologické ako len prechladnutie močových ciest? mne osobne pomaha uroval forte, zachranil ma pred dovčou kedy ma chytil pomerne silný zápal aj s krváacaním a už som nestíhala ísť k lekárovi...odvetdy keď cítimm,že to na mňa ide, tak ho pár dní beriem a je to ok.