Za posledný polrok mám tento zápal už 5 krát a sama neviem co robim zle, vsetky rady dodrziavam, ale zda sa mi ze zakazdym sa to objavi asi 2 dni po pohlavnom styku (nie po kazdom)bola som liecena bismoralom antibiotikami raz to preslo aj same od seba, ale je to nepredstavitelne neprijemne a najma to, ze neviem kedy ma to zase chyti:(
mate niekto nejake skusenosti alebo typy a postrehy?alebo nejake linky na dobre stranky... ?
Zápal močových ciest
Netreba ziadne lieky do seba pchat, z vlastnej skusenosti odporucam brusnicove extrakty Urinal a podobne, ked je zle tak urinal akut, a vela vody sulinka a fatra. Su to zasadite mineralky, a pri infekcii treba telo odkyslit. Nejest maso velmi, a nepit hlavne kravske mlieko a vyrobky za ten cas. Alebo dost obmedzit, ide predsa o zdravie. A kto mate problemy castejsie, tak niekedy preventivne aj ked problem nie je, tak zopar dni uzivat urinal. Netreba sarlatanov, staci len pocuvat telo. Je sucast prirody a priroda si vie poradit, len jej treba dat sancu...a hlavne nepchat do seba synteticke lieky.
RNG a ten Uroval ako píšete to platí na oba? Myslím, že Valosun tam má aj uroval manosa + enzýmy a uroval biotic. Ja som mala teda ten uroval akut a mne trebárs pomohol. Tak neviem či to ako záleží od človeka alebo prečo to takto funguje.
Ja mam pre teba radu z osobnej skusenosti, mne pomohol wobenzym
preliecene - nevratene
na tychto zapaloch je zle, ked sa to poriadne nevylieci, ale skor utlaci, drzim palce
Hm, ja som si teda kúpila uroval biotic na odporúčanie mojej lekárky. Síce som neprežila nič zlé, ale lekárka povedala, že pre istotu ho môžem brať. Počula naň dobré referencie, tak mi povedala, že je vhodný. Samozrejme, mi taktiež odporučila brusnicové čaje a taktiež urologické, že sa mám snažiť veľmi neriskovať a zobrať si teplejšie veci, hoci chápe, že teraz je také zvláštne počasie, že raz je teplo potom zasa zima, ale radšej nech svoj metabolizmus nevystavujem riziku.
Môj problém sa ozval pri upratovaní, keď som prišla z Blavy na Veľkonočné sviatky domov. Upratovalo sa vo veľkom a bolo mi dosť teplo, tak som si nechala len tričko. Potom prišli rodičia z nákupu, tak sme si sadli ku káve celá domácnosť a moja najstaršia sestra otvorila okno. Samozrejme, to moje obličky zacítili a do hodiny to bola bombová bolesť. Okamžite som si robila urologický čaj a dala uroval akut od sestry. Našťastie to prešlo do druhého dňa, ale keby to malo pretrvávať idem okamžite za lekárom, nechcela by som dlhšie trpieť takú bolesť.
ja som mala so zapalmi časte problemy, pred 4 rokmi, stale sa mi to vracalo. od vtedy si davam velky pozor aby som neprechladla, dodrziavam hygienu. viem ze proti zapalom su velmi dobre aj brusnice. pocula som o cranberry vulm. a zacala som preventivne uzivat
Uroval je zmes manozy a produktov z medu, zialbohu vyrobca udava prilis nizke davky, kde ucinna davka D-manozy musi byt 2 gramy kazde 3 hodiny, vcitane noci aspon 3 dni po sebe.
Je to ucinne na mnohe bakterie, ale nie kvasne infekcie ani viralne, zialbohu.
Na rozne maskovane infekcie treba brat zaroven aj formu aminokyseliny NAC(acc) na odmaskovanie. Najma biofilmy su tam caste a to nazyvaju lekari "chronicke" , lebo kvoli maskovaniu ne to nezaberaju mnohe lieky, kedze sa nevedia cez maskovanie ucinne prebojovat.
ako tu spomínate tu D-mannoza/D-mannose, kamoška mala zápal močových ciet a objednávala si z netu prípravok s tým, nejaký Uroval a pochvaľovala si. ona máva ten zápal často a vracia sa jej, tak poskúšala už všeličo.
na vine je mnohokrat muz, najma ak sa zapal moc. ciest vyskytne po styku. Preto by som mile zienky kladla vacsi tlak na dokladnu hygienu vasich partnerov. Oni su zvacsia pricinou tych vasich zapalov. Mozte papat tabletky a pit cajiky a bude vam to prd platne pokial oni nebudu dodrziavat poriadnu hygienu!
D-mannoza/D-mannose