Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
poznám to, hneď prídem
kattuska ja spim skoro stale, vtedy nic necitim:(
Lenčok moja, tak ako je? pospala si si trochu?
inak akurat davali v spravach ze neg.skusenost dokaze u slabsich jedincoch spustit psych. ochorenie tak dakujem pekne, apson viem z coho to mam:(
Ahoj Lenčok
Dúfam že ti je už lepšie.Aj ja sa tiež tak cítim ako ty. Ja vo svojich rodičov nemám žiadnu oporu a to ani po finančnej ani psychickej stránke. Bábo je zatial v mojom brušku v poriadku.O týždeň idem na poradňu a konečne ho uvidím ako sa neho teším:-)To je pre mňa teraz jediná radosť.
Ja to tiež nemám ľahké a tiež by som sa najradšej videla na druhom svete.Ale musím žiť pre to moje bábo-nechcem ho stratiť.
Neviem kde budem bývať a neviem ako mám ísť ďalej. Ani neviem či ma priatel dokáže finančne zabezpečiť-má dlhy a ja som nezamestnaná.on pracuje ale to čo dostáva je málo na vyplatenie.Chceme si nájsť podnájom v Žiline ale neviem či to bude možné.
Takže Lenka ani ja ťa teraz nepovzbudím. Ale verím že to raz prejde a bude lepšie.
NO vidis,ze Ta ma niekto rad,tak uz len koli rodicom to urob a pozbiaraj sa.
Tak podme naraz objimat svoje klavesnice, napr. o 16:30, budeme vlastne spolu:))
:( mne taky...
velice smutno,nemam sa chut usmievat,uz nemam chut nanic..neviem do kedy mam takto zit
mne je tak velmi smutno:(
viete co mi je najviac luto ze nicim rodicov, oni ked vidia ako sa trapim tak su na dne:(