Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
to nič lenka, len som nevedela čo sa deje, zlakla som sa rano, ze sa niečo stalo..tak papi, a vybuvaj sa:))
pôjdem už aj ja, bo ráno skoro vstavam..zajtra sem zas nakuknem..drzkaj sa moja, a mysli na stretko s katty, učite bude fajn:)))
vsetkym dobru nocku:)
mijuska mamina si pomylila na cislo, na kamosku mirku spoluziacku, chcela nieco vedeit, tak prepoac:)
dievčatá, idem si už ľahnúť, som unavená po dnešku, tak ja sa ozvem, zajtra preverím situáciu a napíšem
babulky, dobrú noc:)
ja???hejj:)))
to si urobila ty?
upps...čo to pridávam:))))))))
leni, podla mna je to normálne, mám ich aj ja...alebo aj ja som nenormálna:)))))??
tá fotka je fakt supiš, ani na tvari nevidím nič škaredé. je pekná!!
no, a sme doma, FBI pátra....