S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
Mne tiez moja vydrzi tak 3/4 roka uplne v pohode a to ju tiez pouzivam kazdy den.
alca, ale spirala ma trvanlivost iba 6
mesiacov
ja najradsej pouzivam spiralu kt.zvacsuje objem rias nie co predlzuje...riasy su po nej krasne a huste...najlepsie su znacky pupa a rimmel...tie pouzivam a som spokojna...
ja uz treti rok pouzivam LOREAL double extension a som nad mieru spokojna. je sice drahsia, no vyrdzi mi takmer cely rok a to ju pouzivam kazdodenne :--))
Tuším, že Max Factor má novú kolekciu špirál 3v1, 2 konce 3D look a druhá z novej kolekcie je tiež 3v1 a je maximum black či tak nejak. Vyskúšali ste? Cena je super.
Ako komu, ak máš dlhé a husté riasi tak je to jedno, ale ak sú riadke alebo krátke tak si vyber presne na svoj typ. Ja mám dlhé ale nie nejako husté a preto používam Max Factor 2000 calories - je dobrá. ale fakt čo je pre mna super je DIOR Diorshow, to je niečo úplne iné, hrubá hustá kefa - radosť sa líčiť. urobí mi úžasné riasy. Ale ako hovorím treba skúčať čo je naj aj po cene - samozrejme.
ktorá z nich najlepšie predĺži?
baby ja som vyskusala aj Dior aj lancome, ale na co si budem kupovat spiralu za 1000 ked Rimmel stoji 200.teraz som si kupila Magnif'eyes a ta je tiez dobra.Rimmel ma celkovo dobru a lacnu kozmetiku, ja mam aj bronzer a aj makeup Recover.Kamoska pouziva iba drahu kozmetiku,Dior a chanel a tak ale raz som jej doniesla ten makeup Recover a neda nan dopustit odvtedy :-)
pre m. extra super lash so zatocenou kefkou:)
Gabriela Salvete - Vitality