Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dôjsť k úspechu?

Príspevok v téme: Ako dôjsť k úspechu?
ehm

Ahojte,
neviem čo od tohto očakávať, ale možno mi niekto ponúkne nejaký nový uhoľ pohľadu, ktorý mi pomôže sa niekam posunúť.
Žijem v podstate celkom šťastný život. Mám milujúcu rodinu, psa, niekoľko skvelých kamošov, dokonca aj dosť veľa fajn kamošiek. V kolektíve som aj napriek introvertnejšej povahe, myslím si, celkom obľúbený. Mám plno koníčkov, zažívam dosť srandy, dosť športujem, čo ma nabíja energiou.
Ale je tu jedna vec, ktorá k dokonalosti chýba. Nedávno som oslávil 34 rokov a napriek tomu som nikdy nemal vzťah ani sex. A to napriek tomu, že sa mi darí zoznamovať s pomerne dosť veľa dievčatami, ktoré o mne hovoria, že som super spoločník, vraj som celkom srandista a dobre sa so mnou trávi čas. Napriek tomu, každá ma vždy chcela len ako kamaráta. Akonáhle som s niektorou babou chcel mať niečo viac, tak prišlo rázne odmietnutie. Väčšinou bez nejakého bližšieho zdôvodnenia, alebo ma dotyčná odbila vetou, že tam chýba chémia. Raz som sa do jednej baby dokonca zamiloval, a keď som sa jej vyznal z lásky, odvetila, že povahovo by som bol jej ideálny manžel, ale aby so mnou mohla randiť, musel by som inak vyzerať. Bolo to dosť drsné odmietnutie, ale možno práve v tom tkvie podstata. Nie som totiž fyzicky atraktívny. Mám len 166 cm a do tváre nie som vôbec pekný. Skúšal som aj rôzne platené zoznamky, kontaktoval som tam množstvo žien, ale v 90 % prípadoch som zostal bez odpovede, pri zvyšných 10 % prišla odpoveď typu "Prepáč, ale nie si môj typ" alebo "Prepáč, nie si to, čo tu hľadám, ale prajem ti veľa šťastia".
Ako som už povedal, nežijem vôbec zlý život, viem byť šťastný aj sám o sebe, mám toho veľa, za čo môžem byť vďačný, ale aj tak sa občas sám seba pýtam, prečo práve ja si nemôžem nájsť nejakú polovičku, keď pre iných je to väčšinou samozrejmé?
Myslíte, že je nejaký spôsob, ako to všetko ešte zlomiť v svoj prospech? Vopreď ďakujem za normálne a konštruktívne odpovede. Prípadné rýpanie či posmešky si, prosím, nechajte pre seba.

Lewis18

Dalsia vec je taka prirodzena charizma. To, co vyzarujes. Mozes mat aj 130cm, byt na voziku a mat partnerku a stastny partnersky zivot a naopak, byt typ kazdej zeny a ostat na ocot.
Menej analyzuj neuspechy, viac sa socializuj, nezameriavaj sa na telesne nedostatky - tie su relativne a snaz sa neurobit zo seba kverulanta, to odpudi kazdu zenu.

Lewis18

Co mi napada ako jedina konstruktivna rada je, ze vysoko rubes. Obhanas baby, ktore vyzeraju ako z katalogu a su take, nazvem to, povrchnejsie? Prepac, ale u takych necakaj, ze pre nich bude viac tvoja osobnost ako vzhlad.
Nepisem, ze mas hladat baby, ktore sa ti nepacia, to zasa nie. Len svojim komentom chcem napisat, ze mozno mas nejake nerealne naroky, ktore si sam neuvedomujes…

mantika

tak ono chemia je velmi zasadna vec, ale myslim, ze toto je zrovna vec s ktorou ty nemas co urobit, to bud je alebo nie je :/