Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dôjsť k úspechu?

Príspevok v téme: Ako dôjsť k úspechu?
ehm

Ahojte,
neviem čo od tohto očakávať, ale možno mi niekto ponúkne nejaký nový uhoľ pohľadu, ktorý mi pomôže sa niekam posunúť.
Žijem v podstate celkom šťastný život. Mám milujúcu rodinu, psa, niekoľko skvelých kamošov, dokonca aj dosť veľa fajn kamošiek. V kolektíve som aj napriek introvertnejšej povahe, myslím si, celkom obľúbený. Mám plno koníčkov, zažívam dosť srandy, dosť športujem, čo ma nabíja energiou.
Ale je tu jedna vec, ktorá k dokonalosti chýba. Nedávno som oslávil 34 rokov a napriek tomu som nikdy nemal vzťah ani sex. A to napriek tomu, že sa mi darí zoznamovať s pomerne dosť veľa dievčatami, ktoré o mne hovoria, že som super spoločník, vraj som celkom srandista a dobre sa so mnou trávi čas. Napriek tomu, každá ma vždy chcela len ako kamaráta. Akonáhle som s niektorou babou chcel mať niečo viac, tak prišlo rázne odmietnutie. Väčšinou bez nejakého bližšieho zdôvodnenia, alebo ma dotyčná odbila vetou, že tam chýba chémia. Raz som sa do jednej baby dokonca zamiloval, a keď som sa jej vyznal z lásky, odvetila, že povahovo by som bol jej ideálny manžel, ale aby so mnou mohla randiť, musel by som inak vyzerať. Bolo to dosť drsné odmietnutie, ale možno práve v tom tkvie podstata. Nie som totiž fyzicky atraktívny. Mám len 166 cm a do tváre nie som vôbec pekný. Skúšal som aj rôzne platené zoznamky, kontaktoval som tam množstvo žien, ale v 90 % prípadoch som zostal bez odpovede, pri zvyšných 10 % prišla odpoveď typu "Prepáč, ale nie si môj typ" alebo "Prepáč, nie si to, čo tu hľadám, ale prajem ti veľa šťastia".
Ako som už povedal, nežijem vôbec zlý život, viem byť šťastný aj sám o sebe, mám toho veľa, za čo môžem byť vďačný, ale aj tak sa občas sám seba pýtam, prečo práve ja si nemôžem nájsť nejakú polovičku, keď pre iných je to väčšinou samozrejmé?
Myslíte, že je nejaký spôsob, ako to všetko ešte zlomiť v svoj prospech? Vopreď ďakujem za normálne a konštruktívne odpovede. Prípadné rýpanie či posmešky si, prosím, nechajte pre seba.

Lewis18

S tym, ze vysoko rubes som to myslela ako jednu z moznosti, nie ze je to tak na 100%.

A co sa tyka toho obocia, co ti tu pisali, tak podla mna to mysleli skor tak, ze ak je to u teba nejaky extrem, ze ti pomaly zrasta do jedneho a co sa tyka manikury, nemusis chodit do salona, staci mat ostrihne nechty a pod nimi nie spinu… asi takto to bolo myslene.

Inak autor tazko maturovat nad tym, ze v com bude problem. A ci je ten problem v tebe, alebo v dotycnych, alebo niekdze medzitym.

No co je super, zmyslas triezvo. Nejdes sa prehnane menit, prisposobovat, ci pretvarovat. Prajem ti, aby si si coskoro niekoho nasiel a bol s nim stastny.?

ehm

Jedna vec je dobre sa obliecť, či pekne voňať, ale aby si chlap nechal upravovať obočie, či musel chodiť na manikúru, mi príde celkom prehnané. Neviem, že by nejaký muž v mojom okolí také veci robil, a to sa nepohybujem v skupine nejakých vidieckych sedliakov, ale medzi VŠ vzdelanými mestskými mužmi. A síce verím, že pre nejakú ženu môže byť aj toto kritérium, ale taká žena asi aj tak nebude mojou cieľovou skupinou. Mňa skôr ako v kaviarňach nákupných centier, či na nejakých plesoch a pod., nájdeš spoteného a zablateného zdolávať nejaké hory, či zmoknutého ako myš na lúke venčiť môjho psíka a tak by sa ku mne skôr hodila takáto žena aj do voza, nielen panička do koča. A áno, také ženy ešte existujú, sám ich poznám dosť veľa.

Daniela, áno, to som už zo skúseností pochopil, že keď som raz u ženy kamarát, tak kamarát aj zostanem. Na druhej strane, ani dlhé pohľady do očí, visenie na každom slove a pod. nemusia viesť k úspechu. Aj v takých prípadoch sa mi už stalo, že žena mi na pozvanie von povedala prosté nie.

daniela2

ahoj, keď si kamarát, si kamarát, ak máš byť priateľom, daj žene hneď najavo, že sa Ti páči. Z kamarátstva zriedkakedy preskočí iskra a stane sa vzťahom. Ak vzťah, tak od začiatku eroticky naladený, dlhé pohľady do očí a pod. Nech objekt Tvojho záujmu vidí, že ju sleduješ a pozoruješ. Keď jej venuješ pozornosť, dlhšie sa jej pozeráš do očí, a doslova visíš na každej na jej slove. Toto chce žena cítiť a potom sa nebude sťažovať na chémiu.

pupavka18

Tak obočko ti upraví aj barber, barberka, u nás je šikovná barberka a priateľovi mojej dcéry obočko hneď na 1.x, čo bol u nej strihať vlasy, sa ponúkla, že upraví

No a vyšiel nový človek, dnu išiel kučierky preveľa na hlave neskrotiteľné, obočko á LA brežnev...

Do kozmetiky chodia jasne aj chlapi, preto neváhaj, ak potrebuješ prečistiť pleť, dnes je to na úrovni všetko, ti pomôžu, poradia

Na manikúru bežne tiež chodia chlapi, ak, tak choď do väčšieho mesta, kde je to normálne

Proste ,zapracuj na sebe

Na nete nájdeš všetko, veď si odkukaj nejaký štýl, alebo na ulici oblečko, čo ti sedí a čo sa ti páči

Treba skúšať ďalej, treba ísť šťastiu v ústrety, plavecký kurz, jazykový kurz, aj v zahraničí, skús v inom meste...všade sú mladí ľudia

ehm

Áno, to môže byť pravda, že som trochu staromódny. Ale zase ja sa snažím byť hlavne prirodzený a sám sebou, považujem to za lepšie, ako predstierať, že som niekto iný.
A čo sa týka toho výzoru, nie je to až trochu extrém, aby si chlap upravoval napr. ešte aj to obočie? Alebo fakt môže niečo ako nechty ovplyvniť, či žena pôjde na rande s mužom alebo nie?

1994ka

Podľa toho čo píšeš, si dobrý chalan. Možno do toho dávaš trocha veľa romantiky a ideš na to nemoderne. Dnešné ženy väčšinou nepriťahuje sentiment, pekné gestá ani komplimenty. Buď inteligentný, občas vtipný (ale nie nasilu), úprimný, ale racionálny.

A čo sa týka toho vzhľadu - skús ovplyvniť to čo môžeš. Obliekaj sa dobre, dbaj na úpravu nechtov, obočia, strniska ak máš...urob si pekný účes, ktorý bude pôsobiť sexi. Hovoríš, že chodiš do fitka, tak možno máš aj kilo dve svalov navyše, to ti tiež pomôže.

Myslím, že s týmito úpravami to zvládneš a môžeš rúbať aj vyššie, než si myslíš.

Btw. dúfam, že bývaš sám, ženy nemajú radi chlapov, ktorí do 40 bývajú u matky - trocha kruté a úprimné, ale je to tak.

SugarFree

A pritom sa nic nemuselo stat keby aspon niekto chvilu porozmysla...
Ta lavina sa strhla v priebehu 10tich sekund
Co som mal asi tak robit?

SugarFree

Ak som spravil chybu ja, rad si ju uznam, ale v ten moment som to jednoducho nemohol nechat tak lebo s odstupom casu by mi nikto neveril. To sa muselo jednoducho riesit hned.

Ja som ochotny to riesit civilizovanou cestou.

A este dalsia poznamka, vsetko bolo pripravene ze co ak...takze evidentne sa niekto tesil na tuto alternativu....