Ahojte,
neviem čo od tohto očakávať, ale možno mi niekto ponúkne nejaký nový uhoľ pohľadu, ktorý mi pomôže sa niekam posunúť.
Žijem v podstate celkom šťastný život. Mám milujúcu rodinu, psa, niekoľko skvelých kamošov, dokonca aj dosť veľa fajn kamošiek. V kolektíve som aj napriek introvertnejšej povahe, myslím si, celkom obľúbený. Mám plno koníčkov, zažívam dosť srandy, dosť športujem, čo ma nabíja energiou.
Ale je tu jedna vec, ktorá k dokonalosti chýba. Nedávno som oslávil 34 rokov a napriek tomu som nikdy nemal vzťah ani sex. A to napriek tomu, že sa mi darí zoznamovať s pomerne dosť veľa dievčatami, ktoré o mne hovoria, že som super spoločník, vraj som celkom srandista a dobre sa so mnou trávi čas. Napriek tomu, každá ma vždy chcela len ako kamaráta. Akonáhle som s niektorou babou chcel mať niečo viac, tak prišlo rázne odmietnutie. Väčšinou bez nejakého bližšieho zdôvodnenia, alebo ma dotyčná odbila vetou, že tam chýba chémia. Raz som sa do jednej baby dokonca zamiloval, a keď som sa jej vyznal z lásky, odvetila, že povahovo by som bol jej ideálny manžel, ale aby so mnou mohla randiť, musel by som inak vyzerať. Bolo to dosť drsné odmietnutie, ale možno práve v tom tkvie podstata. Nie som totiž fyzicky atraktívny. Mám len 166 cm a do tváre nie som vôbec pekný. Skúšal som aj rôzne platené zoznamky, kontaktoval som tam množstvo žien, ale v 90 % prípadoch som zostal bez odpovede, pri zvyšných 10 % prišla odpoveď typu "Prepáč, ale nie si môj typ" alebo "Prepáč, nie si to, čo tu hľadám, ale prajem ti veľa šťastia".
Ako som už povedal, nežijem vôbec zlý život, viem byť šťastný aj sám o sebe, mám toho veľa, za čo môžem byť vďačný, ale aj tak sa občas sám seba pýtam, prečo práve ja si nemôžem nájsť nejakú polovičku, keď pre iných je to väčšinou samozrejmé?
Myslíte, že je nejaký spôsob, ako to všetko ešte zlomiť v svoj prospech? Vopreď ďakujem za normálne a konštruktívne odpovede. Prípadné rýpanie či posmešky si, prosím, nechajte pre seba.
Ako dôjsť k úspechu?
ehm, z tvojich prispevkov citim ze si taky puntickar, vsetko robis podla sablony, nad vsetkym sa zamyslas. To presne nemaju zeny radi.
Zeny maju radi spontannost, neprevidavost, drzost.
Ja som mal za svoj zivot do svojich cca 25 rokov 4 sexualne vztahy.
Aj to bolo nasilu a onicom.
Potom som mal 4-5 rokov ze absolutne nic, len depresie, tak som si zacal klast presne otazky ako ty a zacal som na sebe pracovat.
Teraz za posledny menej rok sa to konecne zlomilo a mal som 8 zien, z toho take veci ze sex na prvom rande alebo spontanne na dovolenke s cudzou zenou.
Chapem ze tebe ide o vztah ale to je jedno, princip je rovanky.
Mozem ti napisat co a ako ale nebude sa ti to pacit.
Ale no tak, netreba hádzať flintu do žita. Jednoducho si ešte nestretol tú pravú. :)
skús sa zapojiť do nejakej dobrovoľníckej činnosti. Možno tam stretneš nejakú sympatickú nezadanú dievčinu, ktorá sa Ti poteší.
Zaujímal by ma ešte ženský pohľad na otázku výšky muža. Mnohé výzorové veci sa dajú ovplyvniť, ale výška nie, nech by som akokoľvek chcel. Avšak napr. v internetových zoznamkách som sa veľmi často v profiloch žien dočítal podmienku, že dotyčná hľadá výhradne vysokého muža. Čo chápem pri vysokých ženách, ale často túto podmienku dávali ženy, ktoré majú +- 160 cm, či dokonca aj menej. Je to fakt pre ženy také dôležité kritérium, že rovno odpíšu nevysokého muža, bez toho, aby ho spoznali, aj keď by to mohol byť po všetkých iných stránkach ich ideál.
Daniela, áno mal som už viac ako 10 pokusov. A keďže tých pokusov bolo dosť, logicky si myslím, že bude problém niekde vo mne, než v celej ženskej populácii.
Púpavka, uvažuješ dobre, tiež ma to napadlo spýtať sa na to ľudí v mojom okolí. Kamoši na to ale odpovedať nevedia, niektorí sú dokonca v podobnej situácii ako ja. Niektoré kamošky podľa mňa aj vedia, ale odpoveď zahovoria a nemajú odvahu to priznať. Jedna z nich ma kedysi zobrala po obchodoch a vymenila mi do značnej miery šatník. Povedala, že toto mi pomôže. Nepomohlo. Jej reakcia následne bola, že ženy sú skrátka hlúpe a nemám s tým čo robiť.
Zrastené obočie ako kromaňonec našťastie nemám, mával som problém so suchou, začervenanou kožou v oblasti obočia, bol to boj si s tým poradiť, ale našiel som napokon prípravok, ktorý mi s tým pomohol. Nechty si neobhrýzam, to je nechutné. Občas si ale v stresujúcich situáciách zaryjem nechtami do okolitej kože a urobím tak záder. Na to si budem dávať veľký pozor, keď sú nechty pre ženy také podstatné
Prisahám, že ak som jej dakedy povedal nejaké sprosté slovo tak iba preto že sa mi páčila...
A ak som ju aj urazil, iba preto lebo sa mi vždy páčila, to mladý sprostí občas robia keď nevedia ako osloviť dievča... Ja sa ale už vzdavam
Ak mi dokáže odpustiť, nech sa mi ozve lebo ja už neviem čo robiť. Nechám to na ňu, ja sa už vzdavam
A týmto sa chcem ospravedlniť nielen jej ale možno aj viacerým ktorých som urazil bezdôvodne :/ Mrzí ma to
@colorka ja takéto veci napr až tak neriešim, ale myslím že keď som bol mladý tak som mohol mať na kadečo iné názory.