Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dôjsť k úspechu?

Príspevok v téme: Ako dôjsť k úspechu?
ehm

Ahojte,
neviem čo od tohto očakávať, ale možno mi niekto ponúkne nejaký nový uhoľ pohľadu, ktorý mi pomôže sa niekam posunúť.
Žijem v podstate celkom šťastný život. Mám milujúcu rodinu, psa, niekoľko skvelých kamošov, dokonca aj dosť veľa fajn kamošiek. V kolektíve som aj napriek introvertnejšej povahe, myslím si, celkom obľúbený. Mám plno koníčkov, zažívam dosť srandy, dosť športujem, čo ma nabíja energiou.
Ale je tu jedna vec, ktorá k dokonalosti chýba. Nedávno som oslávil 34 rokov a napriek tomu som nikdy nemal vzťah ani sex. A to napriek tomu, že sa mi darí zoznamovať s pomerne dosť veľa dievčatami, ktoré o mne hovoria, že som super spoločník, vraj som celkom srandista a dobre sa so mnou trávi čas. Napriek tomu, každá ma vždy chcela len ako kamaráta. Akonáhle som s niektorou babou chcel mať niečo viac, tak prišlo rázne odmietnutie. Väčšinou bez nejakého bližšieho zdôvodnenia, alebo ma dotyčná odbila vetou, že tam chýba chémia. Raz som sa do jednej baby dokonca zamiloval, a keď som sa jej vyznal z lásky, odvetila, že povahovo by som bol jej ideálny manžel, ale aby so mnou mohla randiť, musel by som inak vyzerať. Bolo to dosť drsné odmietnutie, ale možno práve v tom tkvie podstata. Nie som totiž fyzicky atraktívny. Mám len 166 cm a do tváre nie som vôbec pekný. Skúšal som aj rôzne platené zoznamky, kontaktoval som tam množstvo žien, ale v 90 % prípadoch som zostal bez odpovede, pri zvyšných 10 % prišla odpoveď typu "Prepáč, ale nie si môj typ" alebo "Prepáč, nie si to, čo tu hľadám, ale prajem ti veľa šťastia".
Ako som už povedal, nežijem vôbec zlý život, viem byť šťastný aj sám o sebe, mám toho veľa, za čo môžem byť vďačný, ale aj tak sa občas sám seba pýtam, prečo práve ja si nemôžem nájsť nejakú polovičku, keď pre iných je to väčšinou samozrejmé?
Myslíte, že je nejaký spôsob, ako to všetko ešte zlomiť v svoj prospech? Vopreď ďakujem za normálne a konštruktívne odpovede. Prípadné rýpanie či posmešky si, prosím, nechajte pre seba.

SugarFree

Ale samozrejme že ľudia sú takí domyslavi že bez toho aby si niečo overili konajú ako konajú. Za mňa maximálne neprofesionálne

SugarFree

Ja mám napr známeho ktorého sa mama pýta občas hlúpe otázky úplne bez príčiny...ten má šťastie ale

SugarFree

A nie sú náhodou ľudia trošku domyslavi? Lebo ja som nič nikomu nenotil ale dobre. A sedím tu v úplnej tme a nemám šajnu koľko skupín ľudí toto fórum cita takže asi tak...kopnite si

ehm

Nemyslím si, že je to len o šťastí a samé sa to zmení, keď doteraz sa to nepodarilo. V niečom bude asi chyba, len ja si ju neuvedomujem.

majko1995

rozhodne nesúhlasím s príspevkom, že vysoko rúbeš.. ja si len myslím, že si zatiaľ nemal štastie a to dobré ťa ešte len čaká.. a mimochodom, neznižuj svoje nároky.. ono vo svojej podstate sa tie nároky zmenia keď tak už samé, ale spraviť to nasilu nie je dobre, veľa štastia

Lewis18

Chapem.
A nie si taky hrr? Nejdes hned na to, ako ich zbalit, pripadne nemas take tie typicke „no-go” reci typu „Zeny su narocne. Ziadna ma nechce. Neviem, co robim zle..” proste tak stazovatel… To zeny nemaju vobec rady.
Inak mi nejde do hlavy, ako to, ze v 34 si nemal ziadnu zenu, vztah…
Bud nieco negativne vyzarujes, alebo si len nemal stastie doteraz.

ehm

Športujem dosť. Chodím pravidelne na turistiku, cvičiť do fitka. Minulý mesiac som súťažne zabehol môj prvý polmaratón. ... Stretávať ženy nemám až taký problém (i keď s pribúdajúcim vekom stretávam logicky viac zadaných/vydatých a menej slobodných). Problém je, že tie ženy, ktoré stretnem, sa chcú vždy len kamarátiť, nikdy nemajú záujem o nič viac. Samozrejme, aj kamarátstva majú svoju hodnotu, ale ja by som raz už chcel aj vzťah

Lewis18

Tak potom super, ze nie si takto zamerany na fyzicno a mas otvorene oci pre skutocnu lasku. V tom pripade odporucam to, co nizsie v komentari - viac sa socializovat - robis nejaky sport? Skus si najst nejake konicky, take, kde je moznost najst a spoznat aj zeny…

ehm

Lewis. Nemyslím si, že vysoko rúbem. Som realista a viem, že baba ako z katalógu, po ktorej ide každý, je mimo môj dosah. Moje kritéria, čo sa týka vzhľadu ženy, sú minimálne, žiadnu extra krásku pri sebe nepotrebujem. Jediné, čo ma teda nepriťahuje, sú extra obézne ženy a tým nemyslím ženy, ktoré majú 5 kg nad ideál