Ako dôjsť k úspechu?

Príspevok v téme: Ako dôjsť k úspechu?
ehm

Ahojte,
neviem čo od tohto očakávať, ale možno mi niekto ponúkne nejaký nový uhoľ pohľadu, ktorý mi pomôže sa niekam posunúť.
Žijem v podstate celkom šťastný život. Mám milujúcu rodinu, psa, niekoľko skvelých kamošov, dokonca aj dosť veľa fajn kamošiek. V kolektíve som aj napriek introvertnejšej povahe, myslím si, celkom obľúbený. Mám plno koníčkov, zažívam dosť srandy, dosť športujem, čo ma nabíja energiou.
Ale je tu jedna vec, ktorá k dokonalosti chýba. Nedávno som oslávil 34 rokov a napriek tomu som nikdy nemal vzťah ani sex. A to napriek tomu, že sa mi darí zoznamovať s pomerne dosť veľa dievčatami, ktoré o mne hovoria, že som super spoločník, vraj som celkom srandista a dobre sa so mnou trávi čas. Napriek tomu, každá ma vždy chcela len ako kamaráta. Akonáhle som s niektorou babou chcel mať niečo viac, tak prišlo rázne odmietnutie. Väčšinou bez nejakého bližšieho zdôvodnenia, alebo ma dotyčná odbila vetou, že tam chýba chémia. Raz som sa do jednej baby dokonca zamiloval, a keď som sa jej vyznal z lásky, odvetila, že povahovo by som bol jej ideálny manžel, ale aby so mnou mohla randiť, musel by som inak vyzerať. Bolo to dosť drsné odmietnutie, ale možno práve v tom tkvie podstata. Nie som totiž fyzicky atraktívny. Mám len 166 cm a do tváre nie som vôbec pekný. Skúšal som aj rôzne platené zoznamky, kontaktoval som tam množstvo žien, ale v 90 % prípadoch som zostal bez odpovede, pri zvyšných 10 % prišla odpoveď typu "Prepáč, ale nie si môj typ" alebo "Prepáč, nie si to, čo tu hľadám, ale prajem ti veľa šťastia".
Ako som už povedal, nežijem vôbec zlý život, viem byť šťastný aj sám o sebe, mám toho veľa, za čo môžem byť vďačný, ale aj tak sa občas sám seba pýtam, prečo práve ja si nemôžem nájsť nejakú polovičku, keď pre iných je to väčšinou samozrejmé?
Myslíte, že je nejaký spôsob, ako to všetko ešte zlomiť v svoj prospech? Vopreď ďakujem za normálne a konštruktívne odpovede. Prípadné rýpanie či posmešky si, prosím, nechajte pre seba.

Colorka

to je vec, ktoru si na cloveku vsimam ako prvu. a este zuby, samozrejme. cize ak tieto dve veci nema v poriadku, tak dovi :D nemam sa s nim o com bavit :DDD

1994ka

Tak ja netvrdím, že sa o seba má prehnane starať, ani že má chodiť do salónov a dávať si umelé obočie. Skôr som to myslel tak, aby si napr. neobkúsal nechty (čo neviem či robí, možno áno možno nie), nech sú ostrihané a upravené, to isté s tým obočím...inak to môže prísť žene nechutné.

A ani netvrdím, že si na tieto veci nedáva pozor. Len hovorím, že môže existovať výzorovo veľa faktorov, ktoré môžu ženu odradiť, nie len tvár a telo. Naopak, myslím, že keď žena vidí, že muž dodržiava základné body starostlivosti a napr. sa k tomu dobre oblieka + dá si dobrý parfém, vie to na ňu zapôsobiť.

luubinka

ehm mne sa toto neskutocne protivi. ked sa o seba chlap az prehnane stara. ved predsa zena je vo vztahu ta, co ma lepsie vyzerat :D

pupavka18

máš super rodinné vzťahy, kamošov, kamošky, tak úprimne či niekoho nemôžeš požiadať, aby ti tiež úprimne a rovno povedal, čo by si mohol na sebe zmeniť, na čom popracovať

Ja som svojej dcére, čo má kopec problémov, tiež úprimne povedala, čo a ako, s mojou pomocou sme to dali, nedá sa jasne na 100% otočiť...ale dnes je úplne inde ako predtým, ako v inom živote

daniela2

"Na druhej strane, ani dlhé pohľady do očí, visenie na každom slove a pod. nemusia viesť k úspechu. Aj v takých prípadoch sa mi už stalo, že žena mi na pozvanie von povedala prosté nie."
No a čo? Ber to tak, že žena je električka. Jedna odíde, druhá príde. Jedna povie nie, druhá to tiež povie a desiata povie áno. Za Tvoj vyše 30 ročný život si už mal dokopy 10 pokusov?

Lewis18

S tym, ze vysoko rubes som to myslela ako jednu z moznosti, nie ze je to tak na 100%.

A co sa tyka toho obocia, co ti tu pisali, tak podla mna to mysleli skor tak, ze ak je to u teba nejaky extrem, ze ti pomaly zrasta do jedneho a co sa tyka manikury, nemusis chodit do salona, staci mat ostrihne nechty a pod nimi nie spinu… asi takto to bolo myslene.

Inak autor tazko maturovat nad tym, ze v com bude problem. A ci je ten problem v tebe, alebo v dotycnych, alebo niekdze medzitym.

No co je super, zmyslas triezvo. Nejdes sa prehnane menit, prisposobovat, ci pretvarovat. Prajem ti, aby si si coskoro niekoho nasiel a bol s nim stastny.?