Horúčava chodidiel a extrémne potenie nôh

majcino

Nie je to drahá záležitosť. Keď si zoberieš, aké výhody to prináša. Akože nehovorím teraz, keď to chce podstúpiť niekto len tak z rozmaru. Ale tak niekoho skutočne takéto problémy trápia. A nie je to príjemná záležitosť pre človeka samotného a ani pre ostatných okolo.

klarik12

to je už len detail toto si myslím. však stačí vziať to ruky telefón a informovať sa. to je najlepšie a najrýchlejšie.

suklo1125

podla mna zalezi aj od toho, ze kde. niekde to mozu mat zvlast, niekde to je uz zahrnute akoze v tom osetreni asi. treba sa dopredu informovat pri objednavani, aby sa vedel clovek aj zariadit.

mokriska

to sa urci hned ked sa objedna niekto na tu aplikaciu, ci tomu predchadza aj nejake stanovenie "diagnozy" alebo vstupna kontrola?

ladimed

ako by to prebiehalo, vsak spociva to v tom, ze ti aplikuju botox, to sa robi injekcne. cennik by mal byt dostupny aj na internete. to uz bezne takto byva, ziadne tajnosti sa okolo toho nerobia. akurat to mnozstvo, ktore bude pre teba potrebne, to urci lekar.

metrio

by som sa filipa popytal na par veci ohladne toho botoxu, ze ako to prebieha, kolko to kostovalo, ako dlho to vydrzi atd.

masajasa

Jeden moj znamy mal nieco podobne s potenim ale v podpazusi a on si daval na to ten botox pichat, co ste aj spominali. Nechce byt menovany, ked na to padne rec, takze pozdravujem Filip :D V Ruzomberku v Spinne mu to robili a on si pochvaluje. Lebo aj cvici, beha, takze aj pri tomto hovori, ze to je sto a jedno.

ahjajjaj

ahoj, mne sa nohy nepotia extrémne, ale niekedy v noci ma prepadne horúčava chodidiel, kvôli ktorej neviem spať. nejaký čas pomáhalo, keď som si ich natrela hydratačným krémom, ale už to tak nepomáha. V mrazničke mám gelový vankúšik, ktorý si dávam do lavóra pri posteľ. Ak ma zobudí horúčava nôh, dám si uterák, ten gelový vankúšik a upokojuje to.
Čo sa týka potenia, na to je jednoduchý recept: sandále! Napr. teraz na jar, ak je sucho, jednoduché priedušné dierkované baleríny a sandále.

Existujú chladivé gély na nohy a osviežujúce kúpele nôh a rôzne púdre proti poteniu, toho času v Oriflam či v Avon.

Roman.T

ono to znie tak trosku neuveritelne. ja som sa tiez o tom v podstate nahodou dopocul. ale som odhodlany nieco taketo absolvovat. akurat musim doriesit, ze kam sa oplati na to ist. zase nechcem ist k nejakej amaterke alebo tak.

Najčítanejšie články