Horúčava chodidiel a extrémne potenie nôh

mirabelll

ono si niekto možno povie, že načo, však už bude po lete. len si treba uvedomiť, že človek sa potí proste počas celého roka. a keď už sa niekto rozhoduje, že by podstúpil aj takéto niečo, tak asi to nebude len tak, asi mu to potenie ozaj robí problémy, nie len v lete.

mala_sovicka

inak na facebooku som videla, že aj nejaká akcia bola pre nových zákazníkov ohľadne tohto botoxu. tak odporúčam pozrieť si to tam, či to ešte platí a ak áno, tak treba využiť :)

jadina

tam som bola :) ale kvoli niecomu inemu. co sa tyka pristupu, toho ako posobi cela ta klinika, aky dojem v tebe vyvola, tak mozem odporucit ist tam pozriet a zajednat si termin. ohladne mojej veci sa tam este chystam isto.

mat_ka

Tak dá sa aj do iných častí tela. Ale neviem, že ktoré presne máš na mysli, haha. Pozri si Spinn trebárs, to je normálne klinika, kde robia aj takéto procedúry a majú tam cenník. Tam máš uvedené tie časti tela, ako si povedal a aj ceny rovno.

annah

*čo sa týka rúk, tak to jedine dlane alebo podpazušie. myslím, že iné časti sa nepotia natoľko, že by bolo nutné aplikovať botox. podpazušie je asi taká klasika, to som videla aj video, ako sa to robí. ale napríklad ohľadne tých dlaní. tak kamarátka má s týmto problém, ma malé deti a to je ona večne nervózna, keď ich má držať za ruky, lebo už aj bez toho ich má úplne mokré. tak tiež nad týmto uvažuje*

mat_ka

Ruky, podpazušie, chodidlá. To sú také hlavné tri oblasti, kde sa dáva ten botox. Ale tak myslím si, že nie je problém aj s inými miestami, ak by mal niekto problémy.

ellania

Akoze uplne ze hocikam, to neviem. Ale zase vsak nepoti sa clovek na kazdom jedno mieste na tele, ze by sa mu odtial rynuli kropaje potu.

Najčítanejšie články