Samota, zaciatky starnutia

Príspevok v téme: Samota, zaciatky starnutia
Ramonik

Ahojte!
Som prekvapena, ale rozhodla som sa napisat, lebo cim viac nazorov budem pocut, tym lepsie.
Mam 38 prec. Nemam depresiu. Ale uz ma to tu na tomto svete nebavi, neviem si predstavit fungovat dalsich 40 rokov.
Vzdy som bola velmi silna a extremne dlhu dobu a na vsetko vzdy sama.
Zijem uz 20 rokov v zahranici.
Vystriedala som dve krajiny, v jednej som si spravila vysoku ale kedze v tej dalsej nebola uznana pracujem ako lacna pracovna sila.
Ide o to, ze mam uz skoro 39, vzdy som bola velmi pekna zena ale nikdy som nemala vztah!
Ak nepocitam svoj prvy trojmesacny, ukoncil ho on, bol prelietavy.
Cely svoj zivot nam problem s intrigami od ostatnych zien, ktore mi zavideli, takisto problemy v rodine-je to take podobne... a najhorsie na tom je, ze ja som nikdy nic kvoli tomu nemala, vzdy som cakala na obyc chalana/ ale nesmie to byt alkoholik atd/ kym bude mat niekto zaujem.
Nikdy nik.
teda mali, ale len na jedno, poniektori, stale si vybrali tie vacsie kravky namyslene.
Mne vzdy ostali oci pre plac. Skusala som vsetko a vzdy to skonci rovnako. Viete keby to bolo 5-10 rokov...ale 20????
a teraz moj druhy problem
viem, bude sa vam to zdat povrchne ale uz aj tak moje narusene sebavedomie kvoli chlapom a ziadnej laske nikdy a kopy problemov na ktore som bola ina sama dostava zabrat a bohuzial som sa velmi zmenila fyzicky v tvari-ako iny clovek v priebehu roka.
Som dric, takze postava super sportova, strava tip top ale neviem sa zmierit s tym ze z takeho pekneho dievcata sa stala taka podivna stara mys.
Viete ja mam obrovsky strach. ja som teda mala par 3 mesacnych vztahov - bohuzial vsetci chlapi mi nejakym sposobom ublizili, velmi kritizovali vzhlad, plet, ze uz nie som najmladsia atd a teraz uz ani pekna nie som.
Pride mi to nefer. Cely cas som veriöa na lasku a nic. A nie som zas taka ze by som iba doma sefela-vobec-aj disky boli, alko, vsetko a nikdy nic, nezaujem ale popritom ma ludia maju radi, ze som velmi mila a nadherna zena./bola/
Bojim sa, doteraz som bola len ponizovana a bojim sa ze uz neunesiem dalsie ponizovanie a najhorsie je ze aj ked som skusila esteticke upravy/ snazim sa/ je to len horsie.
Tuzim po dietatku, rodine celych 20 rokov!
vzdy som po tom tuzila a nik ma nik nelubil a ja mam tolko lasky v sebe a vzdy som mala.
nebavi ma to tu, vcera som prosila Boha nech to ukonci ak to ma byt takto.
Toto nema zmysel, co ma to ma naucit? ved Hodnoty mam odmala.Fakt uz nevladzem.

Ramonik

Meridian- teraz vobec nechapem, co chces tym povedat alebo co akoze robim zle...
Ale mas zaujimave nazory mozme si napisat? napises tvoj mail, rada ti napisem sukromne

meridian

Ramonik ….
To naozaj ?Vybavené tak skoro ?
Dobrí deň ..tu ma boli
Nech sa páči tu sú lieky ďakujem už som zdravá …
Aj ten najlepší liek je nám nanič ak máme nesprávne stanovenú diagnózu !
Človek môže mať vysoké ciele a ak má Vôľu ,silu a rozum dokáže všetko … Podmienkou je stať si za svojim napĺňať si svoje predsavzatia krôčik po krôčiku… Neznamená to mať privysoké nároky ako nás často presviedča okolie znamená to ísť si za svojim ..Ale aj nemať prehnane očakávania stanoviť si triezve kroky vedieť bilancovať mať zdravú sebakritiku ale aj vízie …
Ľahko sa to píše ťažšie uskutoční viem …
Prečo potom dokážeme zmieriť sa aj z malom ?
Z lacnou náhradou toho čo nám ponúkli iný ? Lebo by sme museli vystúpiť zo svojej komfortnej zóny !!!
Načo sem pises o radu a chces riešiť veci vo svojom živote ,keď potom aj tak vklznes do starých vzorcov správania …naučených kde stačí spraviť len minimum a čakať ..čakať !!!!
Potom povedať !Spravila som všetko a nepomohlo
Lutujem sa jedine čo dokážem je naozaj excelentne popísať svoj problém ,aké v konečnom dôsledku sa uspokojím aj z Lacným riešením hlavne nech je to rýchlo a bezbolestne !!!!
Keby si naozaj mala vôľu sa pohnúť prečítala by si si moje príspevky a zauvazovala poprípade sa interaktívne posnazila pochopiť čo ti naznacujem rad by som ti vysvetlil ason naviedol ťa kde sa uberať … Nie ja som najmúdrejší ale aspoň by som ťa naviedol kam zamerať svoju pozornosť a prišla by si nato lebo len mi sami vieme sebe pomôcť a len mi sami vieme sebe ublížiť …všetko z božím požehnaním a slobodnou vôľou …
Prajem ti pokoj ,na duši ,ktorí si želaš …

fonte

Takže podľa toho, kde nájdeš niekoho na zoznamke tak tam pôjdeš?
Akože sérus Feri zo Slovenska, ja žijem v Chaustralii, lúubiš ma, lebo ak hej, tak prídem na Slovensko.
Ja ťa lúúbin velice silno, prídeš sem? :D

Ramonik

Ahojte,ano urcite by som stretla aj inych ludi, inteligentnejsich, lenze si nemozem uz dovolit stracat cas, tak som to rozdelila, ze si budem cez zoznamku hladat aj tu aj tam a kde to vystreli/ aj ked uz si to neviem ani predstavit/ tam ostanem.
Lebo kebyze ma to stretne a je to obojstranne tak by som to urcite nezahodila.
Ja nemam obavy ci sa zalubim, ale ci z tej druhej strany to raz klapne, pacim sa muzim ale oni ma proste nechcu, vela krat som pocula ze som pre nich akoby prilis krehka a ohrnaju nos.
Lenze moja natura je taka ina, ja inak vidim svet, nie cez peniaze, viem varit, vsetko, o seba sa postarat a pocula som aj take ze vraj nie som do zivota..
fakt to nechapem. ja viem, som taka hambliva, ale ked ide do tuheho viem sa za seba postavit v praci, aj by som sa pobila za fer veci. Som hlbavy clovek, myslim, ze ma nechapu, lebo mi nedaju sancu, vela citim a to mi niekedy ublizuje.
Takze som to rozhodila a aktivne sa zoznamujem aj tu kym nevybavim byvanie.

dudinka57

jasne, to len teraz takto mozno vidis. ale ked si najdes pracu, ktora ta bude naplnat, tak vsetko uvidis v krajsich, jasnejsich farbach, uvidis. spoznas novych ludi a ani nevies ako a zalubis sa. ta praca je podla mna zlomovy bod.

pupavka18

Treba zvážiť všetko v kľude, máš VŠ, jazyky, sprav si C1 certifikát z jazyka, možno vieš aj druhý jazyk obstojne, a jazykovo zdatní sa tu doma krásne uplatňujú, tiež vo Viedni je podnik, kde prijímajú s angl.a nemčinou, veľa Slovákov Čechov tam pracuje a krásne zarábajú a si blízko Slovenska, nie je to gastro.

Ramonik

Pretoze som msla dlhy za skolu atd, potrebovala som si nasetrit a este potrebujem, robila som si tu kurzy, atd, 2 roky som mala lepsiu pracu ale plat nikaky, povysenie nebolo mozne tak dom odisla a zas gastro..
Tam to su povrchni jednoduchi ludia malokedy niekto ok v zahranici,
Zamotala som sa, jedine co mam je dochodok, nemam vela nasetrene a vsetci vieme ake su teraz hypoteky, takze este nejaky cas musim ostat. ano pracu by som nasla si myslim urcite, len s peniazmi ci by som vysla...

pupavka18

Ramonik, ale z akého dôvodu si v tom prostredí hroznom stále, gambleri, alkáči, veď to je spodina najhoršia,

Potom, keď sa aj s niekým zoznámiš, a povieš, kde sa pohybuješ..pritom vieš jazyky, školu si zvládla vysokú, sportuješ, tak prečo si sa už nevymanila z toho

Áno, mladosť prešla, ale to prejde všetkým, ale stále máš len 38, máš vzdelanie, prácu, možno nie si pohodová z toho prostredia.

Ramonik

Ak by ste nahodou poznali nejakeho slobodneho mileho kludne mi mozte napisat. Vekovo to nemsm ohranicene.
Inak dakujem velmi pekne za komentare vsetkym.
Uz len nabrat tu silu a prerobit svoje vzorce myslenia.