Uz mesiac je to u nas ako u Addamsovcov. Ziadny smiech, nic. Mame male 1,5 rocne dieta a manzel ma mesiac depresie. Je na pn, kvoli depresiam, stavom uzkosti. Niekedy ani neje. Je mu na omdletie. Termin u psychologicky ma az v januari. Ja uz neviem co mam robit. Ked vidim, ako cele dni len lezi, hra sa na mobile, alebo sedi za pc, a este si knihy cita mne samej je tazko. Do toho sa staram o dieta, varim, staram sa o celu domacnost, ale aj na mna uz manzelova depresia dolaha, a niekedy uz nevladzem sa ani hrat s malym. Ja nechapem. Manzel ma zdrave dieta, doma klud, co by ini dali za to. A miesto toho aby si uzival dietatko je zavrety v izbe druhej. Mame naozaj dobre dieta, celu noc spinka, cez den ani neplace, take vesele dietatko, a muz v depresiach. Zacinam sa obvinovat, ze kde som chybu urobila, ze ma depresie. Ku mne je mily, aj ide s nami kazdy den na prechadzku hodinovu, a vecer ked maly zaspi tak so mnou pozera kazdy den filmy, a rozpravame sa. Ale rano vstane a znovu depresie, neje, zle mu je. Az okolo obedu zacne jest. Co mam robit, ako mu pomoct?
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.