Manzel ma depresie

Príspevok v téme: Manzel ma depresie
smutnavava

Uz mesiac je to u nas ako u Addamsovcov. Ziadny smiech, nic. Mame male 1,5 rocne dieta a manzel ma mesiac depresie. Je na pn, kvoli depresiam, stavom uzkosti. Niekedy ani neje. Je mu na omdletie. Termin u psychologicky ma az v januari. Ja uz neviem co mam robit. Ked vidim, ako cele dni len lezi, hra sa na mobile, alebo sedi za pc, a este si knihy cita mne samej je tazko. Do toho sa staram o dieta, varim, staram sa o celu domacnost, ale aj na mna uz manzelova depresia dolaha, a niekedy uz nevladzem sa ani hrat s malym. Ja nechapem. Manzel ma zdrave dieta, doma klud, co by ini dali za to. A miesto toho aby si uzival dietatko je zavrety v izbe druhej. Mame naozaj dobre dieta, celu noc spinka, cez den ani neplace, take vesele dietatko, a muz v depresiach. Zacinam sa obvinovat, ze kde som chybu urobila, ze ma depresie. Ku mne je mily, aj ide s nami kazdy den na prechadzku hodinovu, a vecer ked maly zaspi tak so mnou pozera kazdy den filmy, a rozpravame sa. Ale rano vstane a znovu depresie, neje, zle mu je. Az okolo obedu zacne jest. Co mam robit, ako mu pomoct?

lidavido414

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

Emma3

toto je podĺa mna veľmi nepríjemná situácia pre oboch, hlavne keď máte doma malé dieťa :/ mne raz kamoška hovorila, že jej bratovi celkom pomohli tieto kvapky www.joalis.sk ... ale určite by som to nebrala na ľahkú váhu a riešila to u odborníka s ním... môže byť za tým aj niečo vážne..

kajomija

no akoze tiez nechcem nejak malovat certa na stenu, ale fakt to su take veci, ktore netreba brat jednoznacne na lahku vahu.

lulina_majerova

keď už sú takéto tie problémy, tak myslím, že liečiteľ by moc nepomohol. To sa treba na odborníka skôr obrátiť, s takýmito vecami neradno sa zahrávať, pretože to ozaj môže prerásť do obrovského problému a potom má čo človek robiť aby sa z toho dostal.

Romana115

Liečba depresie u mňa zabrała jedine až pri pomoci liečiteľa. Posúvam jeho link: www.alternativna-medicina.eu , avšak pravda je, že psychiku musím mať pod kontrolou sama. Bez neho by som však nevedela, ako na to...

ovomaltine

Ahoj meridian, urcite si to nepisal nadarmo, mna to bavilo, nieco nove som sa dozvedela. Horsie je, ze skodi aj kava a alkohol.

meridian

Zavápnenie šisinky znižuje vylučovanie serotonínu a nedostatok tohoto hormónu môže mať za následok depresívne stavy….
Šiśinka je útvar v mozgu malinký asi 1cm3 je to epifýza v lekárskej terminolôgii ..nachádza sa medzi ľavou a pravou mozgovou hemisferou …Táto šišinka je zásobovaná najkvalitnejšou krvou lebo má obrovský význam pre človeka ….Klasická veda aj lekárske prostredie nevysvetľuje dostatočne funkciu ani využitie teda dôležitosť pre náš duchovný rast ale ľudia ,ktorý sa venujú osobnému rozvoju dobre poznajú šišinku …..
Ako človek žije tak postupom času vekom sa mu táto šišinka voláme to že zavapňuje a tak je jej funkčnosť znižovaná ….Prostredím v ktorom žijeme vzduch,voda potraviny ,ale aj mentálne nadstavenie vplýva na šisinku …ťažké kovy ako je barium ,stroncium vo vzduchu (chemtrails)
Ortuť vo vode a potom v zubných pastách ,ale aj v potravinách (fluorid sodný) ….a teraz si niektorý dali ešte oxid grafenu a čo myslite kam tieto kovy putujú ?do šiśinky !!! Ostatné si vyvoďme …
Aj tak predpokladám že len málokto asi vie o čom píšem …takže dovidenia …

fonte

Omen, mala histamínovú a TIEŽ mala laktázu nula celá nula :D . Teda obe. Čítať s porozumením najprv.
Ideš ma tu poučovať, ale tvoje info sú zlé.
Čo sa týka HIT, tak to nieje nejaká konečná diagnóza, ale následok a nelieči sa liekmi a diétou v zmysle, že samotná bezhistamínová diéta to vylieči, vo väčšine prípadov nie.
Hlavné je nájsť príčinu, tých príčin môže byť viacero, zápalove choroby čriev, celiakia, aj tá laktáza keď chýba, tam sa mení prostredie v čreve, deravé črevo, lieky, čo blokujú Dao atď.
Tie chodidlá a kĺby boli zo toho celého "stavu" , reuma, ech, to je taka pseudodiagnóza, čo predáva kvantá liekov, ale aj tie parametre boli v poriadku, ani dna to nebola....
Si trošku pozadu no, ale to nič sú aj takí čo povedia, že to neexistuje, alebo je to psychické, či hovadina :D