Presne tak, máš ID 70 %, lebo pre tie poruchy máš to sťažené v práci, máš len 22 rokov, pobyty v nemocnici psych.,áno dosť zle, a ešte v rodine keď posmech miesto podpory..
Najhoršie, čo mohlo.byť,
Práve preto možno ešte veľa vecí sa dá u teba zlepšiť,
Teraz ide už o existenčné pomery u teba, keďže už len 6 týždňov, a či sa stane zázrak a nájdeš prácu na 8 hodín...doteraz si v žiadnej nevydržal, okrem toho, už sa robí aj viac ako 8 keď treba, potiahnuť ďalej po práci, ak sa chce človek udržať, svet je dn s krutí, ak zbadajú na tebe niečo neobvyklé...,
Tu nie je ako v Anglicku, kde je veľká podpora pre takéto prípady, chránené dielne sú u nás preplnené, k chráneným dielňam.je aj ubytko.
Podľa mňa treba ešte doliečenie, máš veľa nevypovedaného v sebe, teraz,kým.si mladý, aby sa nezanedbalo niečo,
Ok,že si samostatný, ale podporu ti treba, istotu do budúcna,
Ešte raz: liecebna vo Svidníku je nová moderná hotelového typu, aj keby že sa objednaš, aj tak nastúpiť nemusíš, proste ak sa človek nebude naozaj cítiť, pred nástupom pár dní sa dá zrušiť, lebo záujem je veľký.
Ak štát zadarmo toto poskytuje, a ty máš veľa diagnóz...ide o tvoju budúcnosť, čas do 30 tky zbehne a ty furt na jednom.mieste...
Je to ubytko hotelového typu, všetko otvorené, záhrada, telocvičňa, výber strečing fitko atď, rôzne terapie, je to doliečovanie, tam akútne prípady ani neberú, na reči od rodiny sa treba vykašľať,
Tam chodia aj preťažení zdraví, alebo po nejakej ťažkej životnej traume, ktorú sami nezvládli, je to úplne iné ako strašidelné uzavreté odd.na psychiatrii, kde sú najťažšie prípady, kde ťa zavreli doslova a v tebe tie strachy sú asi doteraz, podmievali, ako píšeš... je to normálne liečenie, ako v Piešťanoch napr.
Naberieš silu po psychickej stránke, a je to zadarmo, teraz sedenie u psychológa stojí veľké peniaze, ja viem, myslíš,že dokážeš sám,
Aspoň ale budeš vedieť, že táto možnosť existuje,
Objednaš sa aj sám, potom papier od psychiatra, kým prídeš na rad... máš nato nárok a zadarmo, kým iní musia zbierky robiť na rehabilitácie...
Nemáš to ľahké vôbec, a tlačí ťa čas 6 týždňov, to je na zdravého dosť...nieto na 22 ročného a samého. Ja v rodine to mám, ale pomoc istota je z každej strany, aby dg. ,,sa držali" dlhodobo, na minime,
Bez pomoci je to zlé, panické ataky, tie sa môžu v sekunde preklenúť do horšieho, k tomu OCD, že za každú cenu práca, lebo v hlave ti ide,že keď bude práca, bude už dobre, k tomu úzkosti do depresie hroznej, nezabúdaj, nemáš ID pre nič za nič,
Ty si už dopredu zavrhol, že ústav nie, liečenie nie je ústav, a ľudia chodia aj viac x,
Aj tam sa môžeš spojiť s Alm.a pracovať s metódou RUŠ, najprv ešte dávaj sa do poriadku, a potom na dlhší čas pokoj a brigádku nejakú, potom sa uvidí, či aj na celý deň.
Máš len 22 rokov a celý život pred tebou je.