Ahojte potreboval by som poradiť. Mám 22 rokov a generalizovanú uzkostnú poruchu s panickymi atakmi,derealizacie,ocd,depresívnu poruchu a sebaposkodzovanie. Mám to už od 11 rokov. Rodičou nenávidím. Bol som 6 krát na psychiatri vystriedanych kopa psychológov psychiatrov stále mi je zle. Mám ID (70%) na psycho problémi ale to je strašne málo na život. Chcem a musím pracovať ale keď zistia alebo im poviem že mám ID neozoberú ma. Mám skončenú mechatroniku strednú môžem robiť pri sústruhu,cnc, elektrikára v autoservise záber je veľký. Po škole keď som ešte nemal ID vyskúšal som asi 11 zamestnaní zobrali ma všade ale ja som nevydržal. Potom som si založil živnosť mal som ju 1,5 roka ale počas korony to nešlo veľmi a bolo mi aj zle pri práci ?. Čo mám robiť? Pozície na zamestnanca ako chránená dielňa nie je nič voľné. Sledujem ponuky každý deň poslal som desiatky životopisov. Mám ešte mesiac a pol, keď má dovtedy nikde nezoberú idem na ulicu. Žiadne reči typu choď žiť do ústavu nechcem počuť.
Nechcú má nikde zamestnať
Tvoj psychiater ti odporuca pracovat? Mozno by ti mohol povedat, ako mas zamestnavatelovi odprezentovat tvoje ochorenie.
Tiez bude zalezat na Tvojom zivotopise - napr. urcite tam nedavaj, ze si vystriedal 11 zamestnani