Chceli by sme sa zložiť celá rodina a kúpiť mamine, ktorá je čerstvo na dôchodku, na Vianoce poriadny bicykel. Jazdiť bude asi do mesta, po hrádzi a v miernom teréne. Viete mi poradiť, kde vyberať a aký typ?
bicykel pre maminu dôchodkyňu
Ja by so tiež kupovala mamine podľa váhy, aby nebol ťažký bicykel, nech sa jej s ním ľahko manipuluje. A nie, že sa ešte aj narobí. Tie s hliníkovou konštrukciou sú super. Ideálne pre deti i starších ľudí.
podla mna je mnoho lepsich znaciek. no aj tak, by som sam za seba pri vybere bicykla pre niekoho ineho nesiel do toho len tak sam. ten clovek si ho musi vyskusat
To maju aj ine znacky. Skor by som vyberala tak celkovo podla tych parametrov nez podla znacky asi.
Woom je značka a naozaj veľmi kvalitná, má odľahčenú konštrukciu.
Zeee inak to by aj mna v celku zaujimalo
a co je to ten woom, prosim vas? vsade to pocuvam z kazdej strany, to je nejaka stranka alebo znacka? vobec to nepoznam, absolutne nemam prehlad o takychto veciach.
Určite odporúčam stránku cyklospeciality.sk, tam majú výborný výber aj kvalitu bicyklov.
My tieto veci kupujeme z obchodu www.cyklospeciality.sk a so všetkým sme spokojní.
Ak chcete kvalitný bicykel, tak odporúčam Woom alebo Rascal na cyklospeciality.sk
Tiez sme kupovali na stranke cyklospeciality.sk a sme spokojni nadmieru. Aj super poradia, ak potrebujete.