Chceli by sme sa zložiť celá rodina a kúpiť mamine, ktorá je čerstvo na dôchodku, na Vianoce poriadny bicykel. Jazdiť bude asi do mesta, po hrádzi a v miernom teréne. Viete mi poradiť, kde vyberať a aký typ?
bicykel pre maminu dôchodkyňu
my sme našej mamke kúpili mestský www.cyklospeciality.sk
by bol skladaci a uz by sa nikomu nechcelo ho potom davat do povodneho stavu :)
Ale toto chceli tusim normalne na von :) Nebodaj byva aj taky skladaci ci?
Heh tak mame asi viaceri podobne napady :D Tiez zhaname. Podla mna ten skladaci by mohol byt fajn nie?
skladací bicykel aký? chceli by sme nejaký svokre vybrať :)
ja už som tiež pre dôchodkom a jazdím na skladacom bicykli, elektrobicykel môže byť fajn dopravný prostriedok, ale radosť z jazdy mám predsa len vtedy, keď sa trošku narobím pritom
Mladých ani ja nechápem, či im je ozaj zaťažko aspoň takto nejak si zašportovať, alebo či si potrebujú každú jednu vec uľahčiť. Ale pre tých starších ľudí je to zase fajn podľa mňa. Že keď už toľko nevládzu, ale chcú mať pohyb, tak prečo si takto nepomôcť.
a uz ste sa niekam pri tom vybere posunuli alebo teda rozhodli?
myslim, ze super napad akurat ja moc nechapem tych mladych, co jazdia na tychto e bicykloch. preboha ved maju plno sil
podla mna v takotmo pripade by som popremyslala o elektro biku. predsa len to zvlast starsiemu cloveku dost pomoze a tak moze ostat stale v takomto sportovom nasadeni