Chceli by sme sa zložiť celá rodina a kúpiť mamine, ktorá je čerstvo na dôchodku, na Vianoce poriadny bicykel. Jazdiť bude asi do mesta, po hrádzi a v miernom teréne. Viete mi poradiť, kde vyberať a aký typ?
bicykel pre maminu dôchodkyňu
ale jasne, ze sa daju aj lacnejsie je to na kazdom ako sa kto rozhodne, mne by tiez stacil len taky obycajny :)
Ale to hadam nie, podla mna sa daju aj lacnejsie kupit. Ak ale hovoris o tej premakanej kvalite, tak 1000 je potom isto malo.
No, ak je to taka premakana kvalita tak okolo tych 1000 eur a viac kludne :)
koľko dnes taký bicykel vychádza?...
pre staršieho človeka sú vhodné elektrobicykle. aj také tie lacnejšie. pozrite si nejaké testy, napr na www.testmagazin.sk a vyber podľa ceny. hlavne treba vyberať také, aby sa na to ľahko nastupovalo.
Tiez si myslim, ze teraz je cakacia doba dlhsia ako inokedy. Ved uz to nie je tak ze im chybaju komponenty na vyrobu? Ci uz to neplati?
*AAlenkaa*
Len teraz sa aj dlho čaká na dodanie, nie?...
Určite niečo vhodné vyberiete na cyklospecialitách, alebo u nich v predajni na Račianskej. My sme tam objednávali už 2 bicykle a 1 odážadlo
jj, tiež mám za to, že pre staršiu dámu je ideálny mestský bicykel, ktorý má menšiu hmotnosť
My sme kúpili svokre tiež na tej stránke www.cyklospeciality.sk, poradila mi ju kolegyna, a majú tam fakt super výber. Hlavne nekupujte ťažký, majú suprové mestské bicykle, ako stvorené pre staršiu osobu. A inak skladací bike má švagriná na presun do práce a veľmi si pochvaľuje manipuláciu a hlavne skladnosť aj do auta, nepotrebuješ žiadny samostatný držiak, poskladáš ho, šupneš do kufra a vybavené.