Chceli by sme sa zložiť celá rodina a kúpiť mamine, ktorá je čerstvo na dôchodku, na Vianoce poriadny bicykel. Jazdiť bude asi do mesta, po hrádzi a v miernom teréne. Viete mi poradiť, kde vyberať a aký typ?
bicykel pre maminu dôchodkyňu
Hej presne, kúpiť taký, aby ju to rýchlo neprešlo :) Ale dobré je, že je tomu naklonená :)
by som sa jej opytala v prvom rade, ze ci by chcela taky alebo taky. ked to ma byt pre nu darcek, tak aby ho poriadne aj vyuzivala.
ale preco :) mam znameho uz v peknych rokoch a slape si na normalnom bicykli :)
Myslím, že elektro by jej dosť radosť urobilo :)
Tak to si popravde neviem predstaviť dôchodkyňu na cestnom bicykli.
ale hadam by sama nechodila. tak kupte aj ocinovi nech chodia spolu na nejakych bikoch :)
nahodou, ak by sa chcela drzat vo forme, preco nie aj nejaky jednoduchy cestny. preco zbytocne elektro :)
elektrobicykel, ked chce spoznavat nove miesta, robit dlhe vylety, ked chce hlavne sportovat, tak iny, ale aky, to neviem, moj je trosku tazkopadny, ale iny som nemala, neviem porovnat.
kedysi jazdila na bicykli do práce, ale to je veľmi starý bicykel, myslím, že sa tá značka už ani nevyrába. Elektrobicykel nikdy neskúsila, ale snáď to nie je nič zložité, či? Je ale pravda , že starší ľudia nemajú príliš v láske veľké zmeny :)
ja by som jej vybrala niektory z tych elektrobicyklov.