Dobrý deň
Prosím poradí mi niekto ako schudnúť? Nikdy som nebol extra chudý ani nechcem.Vek 20 rokov. Som našťastie dosť vysoky 196cm ale vážim 128kg. Nemám šajnu o cvičení, kalorickych tabuľkách. Ako začať? Čítal som že to nie je extra možné ale prioritne by som chcel schudnúť z brucha,stehná, zadok. Ráno nezvyknem jesť, obed mám klasické denné menu z reštaurácií. Najväčší problém je večer keď som hladný neodolám nejakej bagete alebo hotdogu na pumpe.
Ďakujem za odpovede
Ako schudnúť - muž ?
Arise Portal is a virtual platform developed especially for workers. With the help of Arise Portal, employees can easily control their profiles just by logging onto the portal.
my sme si kupili rovnaké bicykle z cyklospecialit a chodime sa spolu bicyklovat. K|ila ide pekne dole
Tomu mojmu napriklad pomohlo, ked videl, ze aj ja sa mam k tomu cvicieniu, takpovediac ho to motivovalo. Ale ked vas nema kto motivovat, moze to byt vazne tazke.
Vsetko sa da ked sa chce :) Ale ked zena dobre vari, tak je ozaj narocne sa k tomu dokopat, vidim to aj doma :D
presne tak. nie je to vôbec také zložité, ako by si možno niekto myslel - žiaden alkohol a žiadne tabletky a je to:)
a hlavne v pive je problem...aspon ja to tak vnimam...len chlapi si to neuvedomuju...
Malo ludi si uvedomuje, ze v alkohole je kopa cukru. Mojmu chlapovi sa cisto len obmedzenim alkoholickych napojov podarilo pekne schudnut. A to ani nejak nesportuje. Prosim vas, len hlavne nie ziadne tabletky. To su zbytocne vyhodene peniazky.
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Garcinia viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
vysadit alkohol, upravit stravu a pridat šport. Kupte si z cyklospecialit bike a jazdite spolu. Aj obyčajna jazda na bike dokaže sravit zázraky
a čo si sadnut na bicykel a začat na nom jazdit, spolu športovat?