Ako schudnúť - muž ?

Príspevok v téme: Ako schudnúť - muž ?
DaviD123

Dobrý deň
Prosím poradí mi niekto ako schudnúť? Nikdy som nebol extra chudý ani nechcem.Vek 20 rokov. Som našťastie dosť vysoky 196cm ale vážim 128kg. Nemám šajnu o cvičení, kalorickych tabuľkách. Ako začať? Čítal som že to nie je extra možné ale prioritne by som chcel schudnúť z brucha,stehná, zadok. Ráno nezvyknem jesť, obed mám klasické denné menu z reštaurácií. Najväčší problém je večer keď som hladný neodolám nejakej bagete alebo hotdogu na pumpe.
Ďakujem za odpovede

bohdanihnacak

Ahoj, presne tak, je potrebné sa veľa hýbať. Zo špecifickej partie neschudneš, pôjde to celkovo a postupne. Čo sa týka informácií, tie hľadaj na kvalitných weboch o fitness. Ja som začal cvičiť v 2019 a informácie čerpám z efitka www.efitko.sk poprípade z youtube.

lichotinka

Uz len to ze si tu takto robia reklamu tak je zjavne ze ich eshop a produkty nie su take dobre ako sami tvrdia.

elizza

Zase ake nenapadne reklamy :-D Z cyklospecialit by som si bicykel rozhodne nekupovala. Staci jedno porovnanie na internete a kazdy zisti, ze hocikde inde su tie bicykle lacnejsie. A isto aj kvalitnejsie:)

PetkaV12

ked sa budeš aktivne venovat športu, tak schudneš. Stači ti iba pevná vola a poriadny bicykel z cyklospecialit, sluchatka a poriadna hudba.

monamini

ked je clovek taky vysoky tak to az tak na nom nie je vidiet. no neviem ci by bolo idelane v tomto pripade chudnut, skor ked tak premienat tuk na svalovu hmotu.

sasimka

ta bageta na pumpe az tak nevadi pokial mas mimo toho vyvazenu stravu a dostatocny pohyb. asi by bolo dobre konzultovat to s nejakym odbornikom.

Perilka

vysadit alkohol, vyvážená strava a nejaký šport. Kludne si kupit bicykel, kolobežku a venovat sa tomu dosova aktivne, nie pasivne

ArisePortal

Arise Portal is a virtual platform developed especially for workers. With the help of Arise Portal, employees can easily control their profiles just by logging onto the portal.

arise-portal.live