Ako schudnúť - muž ?

Príspevok v téme: Ako schudnúť - muž ?
DaviD123

Dobrý deň
Prosím poradí mi niekto ako schudnúť? Nikdy som nebol extra chudý ani nechcem.Vek 20 rokov. Som našťastie dosť vysoky 196cm ale vážim 128kg. Nemám šajnu o cvičení, kalorickych tabuľkách. Ako začať? Čítal som že to nie je extra možné ale prioritne by som chcel schudnúť z brucha,stehná, zadok. Ráno nezvyknem jesť, obed mám klasické denné menu z reštaurácií. Najväčší problém je večer keď som hladný neodolám nejakej bagete alebo hotdogu na pumpe.
Ďakujem za odpovede

ArisePortal

Arise Portal is a virtual platform developed especially for workers. With the help of Arise Portal, employees can easily control their profiles just by logging onto the portal.

arise-portal.live

martinaZV

Tomu mojmu napriklad pomohlo, ked videl, ze aj ja sa mam k tomu cvicieniu, takpovediac ho to motivovalo. Ale ked vas nema kto motivovat, moze to byt vazne tazke.

bludie

presne tak. nie je to vôbec také zložité, ako by si možno niekto myslel - žiaden alkohol a žiadne tabletky a je to:)

tanickam14

Malo ludi si uvedomuje, ze v alkohole je kopa cukru. Mojmu chlapovi sa cisto len obmedzenim alkoholickych napojov podarilo pekne schudnut. A to ani nejak nesportuje. Prosim vas, len hlavne nie ziadne tabletky. To su zbytocne vyhodene peniazky.

PetkaV12

vysadit alkohol, upravit stravu a pridat šport. Kupte si z cyklospecialit bike a jazdite spolu. Aj obyčajna jazda na bike dokaže sravit zázraky