Priatelka si pise s ex-kolegom z prace. Na moj vkus prilis casto/pravidelne. 5-6 sprav jeden den ona jemu, druhy den jej on posle 5-6, potom zas ona odpovie na vsetky atd. Niekedy 1-2 dni pauza a zase. Trva to uz pol roka. Nepisu si ziadne intimne/steklive veci, skor klabosenie - praca, sviatky, dovolenky, hobby, vtipky, hudba, ze cvici jogu, ze kupujeme postel, ze sa jej niektore dni zle spalo, no aj tak som z toho trochu nervozny. Mozno byt nemusim, ten exkolega ma tiez priatelku, ja s tou svojou byvam. Ale moj pohlad chlapa je, ze ja by som si nepisal s babou kazdy 2.-3. den pol roka vkuse, ak by ma niecim nepritahovala. Nemusel by som hned mat nieco za lubom, ale nejaka forma zaujmu/pritazlivosti by tam musela byt. V opacnom pripade by som to postupne zahral do autu, odpovedal smajlami, z ktorych druha strana pochopi, ze co uz na to sa da odposat, a zhaslo by to. Ak niekoho beriem ako kamosa/kamosku, prehodim par sprav raz za mesiac, alebo si cinkneme, co nove, a potom dlhsi cas nic. (predpokladam, ze chlapi suhlasia, ale ak nie, tak napiste;). Pride mi, ze taketo pravidelne/obsiahle konverzacie, su skor o spoznavani sa, zvedavosti (su sice ex-kolegovia, ale nie nejako blizki, boli spolu v kancli mozno stvrt roka a ta moja potom menila pracu).
Hlavne by ma vsak zaujimal zensky pohlad - pisete si touto pravidelnostou s chalanmi, ktorych beriete fakt len ako kamosov? Diky
PS: Nez sa zacnete rozculovat, ze jej leziem do telefonu - neleziem, mali sme k tomu debatku:D