obvod stehna 40 cm!!!

blueberryNN

Chod naspat k doktorovi, ktory ta predtym liecil. Je jasne, ze toto je brutalny kolotoc a musis velmi trpiet. Si aktivne teraz liecena?

ladyinblack

blueberryNN: vieš, ja by som asi ani nedbala keby sa mi niečo stalo, lebo mňa už nebaví žiť, ja už dlhé roky len živorím, toto nie je život o akom som snívala...

ladyinblack

dnešné váženie: 40,1 kg! Ešte trošku a bude mi hmotnosť začínať číslicou 3...dokázala som to !!! :-))))

blueberryNN

Nechapem, preco tieto na prvy pohlad chore temy zostavaju na fore. Zenska potrebuje psychiatricku liecbu, je chora anorekticka, s ktorou to ide dolu vodou. Ziadne rady nepocuva v ziadnej zo zalozenych tem. Podobne ako keby ktosi opisoval, ako sa pomaly zabija a ake je to super. Toto ak citaju nejake 13 rocne, co si myslia, ze su tucne, moze to byt pre ne velmi skreslujuce a mozu tomu uverit.

Ivka88

keď pravidelne športujete, tak máte na stehnách a lýtkach svaly a tie majú predsa väčší obvod, takže je to určite v pohode. Vaša váha ani trochu nenasvedčuje k tomu, že by ste nemali byť štíhla ;)

ladyinblack

zdravím, to som ja, zakladateľka témy, ozývam sa po dlhšom čase a mám nové miery: obvod lýtka 28 cm a obvod kolena 30 cm a stehno v najširšej časti má 37 cm

domixie

tak nie hned psychiatra, ale skor psychologa. ak skutocne trpis predstavou, ze si tucna. lebo to nie si na zaklade informacii, ktore si napisala.