Dobrý deň, posledné týždne som schudla cca 7-8 kíl, no stále sa vidím tučná, mám 28 rokov a 43-44 kg, obvod lýtka 29 cm a stehno 40 cm v najširšej časti. Myslíte že som tučná? Mám len 162 cm...
obvod stehna 40 cm!!!
Mala by si navstivit psychiatra, zjavne mas anorexiu, ked mas pocit , ze si tucna. Treba riesit
ja mám obvod stehna 52 cm a mám normálnu hmotnosť.
denissa84 ma pravdu. pri takej vyske, vahe a veku si nemyslim ze si tucna. mozno je to len pocit, ktory ti ostal, kym si nezacala chudnut. takze skor to bude psychicke, ako to ze by si bola pevnejsia
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
No neviem, nemyslím, že by si bola tlstá. Nie je to len tvoj nejaký pocit? Prikláňam sa asi k názoru, čo napísala humienka.
tak si chod zabehat, kup si bicykel, kolobežku a chod športovat. Pij vela vody a uvidiš, že to pomože
a ty si pripadas tucna? myslim, ze pomer vyska vaha je okej.
je to dost, ovšem zaleži aj na otm, aka si vysoka. Kludne skus drepy, jazdit na bicykli, kolobežke, aby boli nohy v pohybe a telo sa spevnilo
ako si mozes prosim ta pri takej vahe pripadat tucna??? podla mna trpis nejakou poruchou a tu by som teda riseila so psychologom