Dobrý deň, posledné týždne som schudla cca 7-8 kíl, no stále sa vidím tučná, mám 28 rokov a 43-44 kg, obvod lýtka 29 cm a stehno 40 cm v najširšej časti. Myslíte že som tučná? Mám len 162 cm...
obvod stehna 40 cm!!!
Chod k psychiatrovi a prestan tu pisat o svojej poruche ako o niecom pozitivnom. Nikoho to nezaujima, nikto tu nezdiela tvoje nadsenie, jednoducho si to nechaj pre seba.
zasa som trochu schudla, hmotnosť dnes 41.7 kg, obvod stehna 39 cm...
ladyinblack, sama mam 159 cm a 47,5 kg a viem, ze anorekticka nie som.
....posledné týždne som schudla cca 7-8 kíl, no stále sa vidím tučná, mám 28 rokov a 43-44 kg.... Toto je znak, ze mas v hlave poruchu.
pre blueberryNN: Tebe sa zdá, že za to, že mám odvod stehna 40 cm (dnes ráno už dokonca 39 cm), tak som automaticky anorektička? Tak to si na omyle! Nie každý kto nie je tlstý, má anorexiu.
Plno anorekticiek tu zaklada temy nie aby im ludia pomohli z anorexie von, ale skor aby si tu tu anorexiu podporovali. Tieto temy by mal admin mazat, su nezmyselne, nikomu to nepomoze a zbytocne to da chrobaka do hlavy mladym babam a chalanom. Cudujem sa, ze to tu zostava.
Toto už by bolo vhodné riešiť s odborníkom, lebo toto dobre nedopadne :/
skor by som povedala, ze si podvyzevena, aspon nejakych 50 kilov na tvoju vysku by si mala mat
To, že sa pir tolkých kilách cítiš tučná, nie je v poriadku :(
no keby si zmeraju vsetky zeny stehna, bola by ti lepsie? kazda sme nejaka a kazda sme krasna