este pridam 1 pribeh.
bude to v podstate teraz v opacnom garde. Cize stale sa tu proste pise, ze ako by som to povedal, ze my muzi vidime (viaceri) v tych zenach "spasu". Ze ideme za nejakou, prihovorime sa jej odmietne nas a je s nami koniec. Da sa povedat, ze dame do tej komunikacie aj zaujmu svoje srdce, lebo nam na tom zalezi.
Davame do toho celu osobnost v nadeji, ze sa postasti. Ale to teraz mam na mysli zvlast v pripadoch, ked dlhsi cas niekoho pozorujeme, je nam sympaticky a mame pocit, ze by nas nieco mohlo aj spajat.
Cize ideme za takym clovekom, uz tam mame tie city, uz ich prezivame a zrazu ten druhy clovek povie ci uz priamo, alebo nepriamo-NIE. To nas moze odstavit, alebo dostat este do horsich stavov. Ako tu pise 1 osoba- Tiffany.
No teraz moj pripad. Tentokrat to popisem z mojej perspektivy, KED SOM JA ODMIETOL A AKO SOM SA CITIL. Spoznal som 1 dievca v praci-na zaciatku som bol k nej normalny-zaujimala ma, aj som trochu s nou cez pauzu hovoril. Nepritahovala ma fyzicky, bola normalna ale. Urcite fajn zena, ktoru by som "odporucil" aj tu chalanom, ktori hladate lasku, lebo mozno ona zrejme tiez hlada (kontakt nemam).
Raz mi pri obede povedala: "Rozisla som sa s priatelom..." Ako mi toto povedala, hned ma zalial pot a obrovsky strach v predstave, ze by chcela so mnou chodit..(nechcem toto rozvadzat). Nepovedal som, ze s nou nechcem chodit, nerozvijal som dalej debatu, ale zostal som iba ticho. A vymyslel inu temu...
Odkaz pre Tiffany-naozaj niekto ta moze mat rad ale boji sa nasledkov zblizenia a je zodpovedny. To je za 1.)
A za 2.) bol som prekvapeny, ked som "balil" raz 1 jej kamosku v jej pritomnosti. Bol to iba taky srandovny flirt, ale nemal som zaujem si s nou zacinat nieco vazne. To, ze tato baba s ktorou som flirtoval (pacilo sa to ale aj jej-tej s ktorou som flirtoval :) ), videla teda aj kamoska z prace, ktora mi naznacila teda v minulosti, ze "Rozisla som sa s priatelom..."(cize nepriamo mi naznacila, ze mala o mna zaujem). Z tohoto flirtu nakoniec nic nebolo. Ale ok, ani nemalo byt, aj ked je pravda, ze som neskorsi nezaujem od nej tazsie niesol, ale vyrovnal som sa s tym.
No a ideme k pointe. S kamoskou z prace, ktorej som bol sympaticky, som sa raz stretol v inej firme. A dala mi rovno otazku, ci som sa stretaval s tou jej kamoskou, s ktorou sme sa vtedy rozpravali ( flirtovali). Povedal som, ze nie. A VTEDY, KED SOM U NEJ TOTO POCUL, TEN JEJ SMUTNY HLASOK, TAK MI JEJ BOLO LUTO.
Lebo sa zamerala iba na mna a nebolo jej z toho dobre. A presne toto iste robime aj my chlapi, ze sa zameriame na 1 zenu, idealizujeme si ju, citovo na nej lipnene a potom ked povie, ze nie, sme v haji. A presne sa mi tu ukazuje to, co hovoria balici zien-na youtube, napr Kopecky, ze sa nemame zameriavat iba na 1 zenu a mame si uvedomit, ze my mame svoju hodnotu. Nie sme tu na to, aby sme sa uplne rozdavali. Ze si mame vazit seba, ze mame narok aj na viac. Ze nestojime iba za to, aby sme sa my muzi fixovali len na 1 zenu. A ja si dovolim tvrdit, ze ani vy zeny by ste sa nemali fixovat na 1 muza. Je to podla mna dost take podpasove, ponizujuce.
Ale ako tak vidim, viacere zeny sa boja byt same, a ked ich opusti priatel, hladaju dalsieho. Ja napr. nie som taky.
Tiffany- kedze ty citis tu blizkost a vies ze to citi aj on, odporucil by som ti napisat mu, ze chces s nim ist sa niekam prejst (urcite nie na nejakej akcii) a tam sa pokus mu naznacit, alebo aj priamo povedat, ako sa pri nom citis a toto dalej rozviest do podrobna. Toto ked poriesis, ulavi sa ti. Predpokladam na zaklade opisu toho chalana, ze by mohol byt aj on uprimny. Ale 1 z vas musi zacat, inac to neotvorite a tym padom neporiesite a stale budu len otazniky, co ked...