Skúsenosť s plastovými oknami od Incon

Kuko40

Mne robil Incon okná minulý rok. Zatiaľ som spokojný, všetko sa rýchlo vybavilo a nebol problém si dohodnúť vyhovujúce termíny. No ešte je to krátko hodnotiť ale v zime sme mali teplejšie ako minule takže už to je pozitívne tak snáď toho dobrého bude ešte viac.

Mokos

@Gregy Mám Komfort evo, plastové trojsklo. Nechal som si poradiť, pretože sa vôbec do týchto vecí nevyznám. Ale som spokojný.

Mokos

Ja mám okná od Inconu od leta a zatial všetko v poriadku. Jednanie s predajcom bolo tiež v pohode, žiadne problémy sme nemali.

Marcek

Incon môžem doporučiť, máme plastové okná na byte a totálna spokojnosť. Do budúcna s firmou rátame aj keď budeme stavať dom.

Milan09

Ja mám s Incon dobrú skúsenosť. S firmou sa dá dohodnúť a veľmi dobre nám s výberom okien poradili. Montovali ná m ich pred dvoma rokmi.

Dzerry

Tiež s nimi nemám najmenší problém. Robili mi plastové okná na malom bungalove minulú jar. Fachčia dobre.

Rudery

@Stanissllav Tak dobrá voľba, hlavne nech ste spokojní. My sme vlastne pri lese, takže aj nám doporučili skôr tieto. Ale je vidno ten rozdiel v tesnení, účty za znížili.

Stanissllav

@Rudery Tak to som rád. Tiež ideme do Komfort. Boli nám vlastne aj doporučené, pretože sme v blízkosti hlavnej cesty a tiež sme troška v takej doline kde je vlastne aj väčšie vlhko, a vlastne je tam celkovo chladnejšie.