Tento rok ideme prerábať dom. Z 3 firiem čo sme si dali žiadosti na ponuku tak nás najviac oslovila Incon hlavne svojou promptnosťou Obratom nás ihneď kontaktovali a už máme aj ceny hotové na porovnanie. Zatiaľ sa rozhodujeme medzi Luxury a Design. Máte niekto s týmito oknami skúsenosť?
Skúsenosť s plastovými oknami od Incon
@Sanigos Tak to ste krásne stihli pred vianocami. Je to dobrý darček. Verím že budete spokojný.
Vďaka ja som s nimi spokojný, dobrá komunikácia a vždy všetko porobili na čas. Okná máme zatiaľ len dva týždne ale som spokojný aj s prácou akú vykonali pri založení.
Incon sú dobré okná, máme ich na dome a rodičia si ich budú dávať na ďaľší rok. Firma mi prišla spoľahlivá.
Určitě sa vám ten dekor vyplatí. Tiež sme si ho u Incon dávali a sme spokojní. Máme ho síce na oboch stranách ale ako ani by mi nevadilo ho mať len na tej jednej. Na kvalitu okien to nemá účinok.
@Sanigos Tak to sa mi páči tie rôzne imitácie dreva. Videla som to v ich predajni. Myslím že na dome to bude vypadať super. A je to lacnejšie ako to drevo tak aj ušetríte.
@Anettisa To som rád, že bez problému. My tiež Luxury len budeme dávať dekor na tú vonkajšiu stranu.
My máme od Inconu okná Luxury na 3 izbovom byte. Máme ich síce iba druhý rok ale zatiaľ sme nemali najmenší problém. Tesnenie je dobré, v zime nám neprefukujú takže konečne zbytočne nekúrime ako pri tých starých. Tam som mala pocit že fúka z každého rohu už - ale je pravda že už mali dosť rokov.
Tak to uřčite, čo vám vyhovuje viac. Viem, že niektoré firmy idú len do určitých km. Ale verím, že nebudete sklamaní.
Hej o Incon premium som tiež počul dobré recenzie, len sme na druhú stranu SK tak toto nám prišlo lepšie, keď máme pobočku v meste.
Incon je dobrá firma a majú aj kvalitné okná. Ale možno by som sa priklonil skôr k Incon Premium tie my prídu o niečo kvalitnejšie aj keď nemecké profili sú u oboch. No ťažko povedať, ale to zase záleží aj na montážnikoch. Takže je dobré si to troška strážiť aby to neflákali