Skúsenosť s plastovými oknami od Incon

Anettisa

@Sanigos Tak to sa mi páči tie rôzne imitácie dreva. Videla som to v ich predajni. Myslím že na dome to bude vypadať super. A je to lacnejšie ako to drevo tak aj ušetríte.

Anettisa

My máme od Inconu okná Luxury na 3 izbovom byte. Máme ich síce iba druhý rok ale zatiaľ sme nemali najmenší problém. Tesnenie je dobré, v zime nám neprefukujú takže konečne zbytočne nekúrime ako pri tých starých. Tam som mala pocit že fúka z každého rohu už - ale je pravda že už mali dosť rokov.

Ricek

Tak to uřčite, čo vám vyhovuje viac. Viem, že niektoré firmy idú len do určitých km. Ale verím, že nebudete sklamaní.

Sanigos

Hej o Incon premium som tiež počul dobré recenzie, len sme na druhú stranu SK tak toto nám prišlo lepšie, keď máme pobočku v meste.

Ricek

Incon je dobrá firma a majú aj kvalitné okná. Ale možno by som sa priklonil skôr k Incon Premium tie my prídu o niečo kvalitnejšie aj keď nemecké profili sú u oboch. No ťažko povedať, ale to zase záleží aj na montážnikoch. Takže je dobré si to troška strážiť aby to neflákali

Sanigos

To určite, to je aj náš plán, hlavne nech je dobrá izolácia. A ten dekor dáme len na prednú stranu, takže z vnútra budeme mať biele.

Emoes

Veď určite, ono vlastne čo som videl tak ten rozdiel že to nie je drevo je málo vidieť. A zase na druhej strane doležité je že okná budú spĺňať čo majú. Hlavne nech poriadne tesnia a nech sa ušetrí dačo na účtoch. No nie?

Sanigos

No veď to sme sa aj snažili vybrať. Zatiaľ sme sa zhodli na farbe smreka, príšlo nám to také najvhodnejšie. Tak snáď sa už nič nezmení

Emoes

Nám Incon robil drevené na dome. Sme pri BA. Osobne by som nechcel na dome plast, myslím že ten dekor dreva nie je zlý nápad. Pár takých okien som už videl a vyzerá to dobre, takže pokiaľ na drevo nie sú financie tak toto je dobrá možnosť.