Skúsenosť s plastovými oknami od Incon

Sanigos

Vďaka sú super, nesťažujem sa, okná slúžia veľmi dobre. A dokonca sme si od Inconu objednali aj interérové dvere čo budeme meniť.

Kamilo

podla mňa je v dnešnej dobe vela dobrých firiem na okná, takže je z čoho vyberať. Inak Incon je tiež z tých lepších tak nemyslím že by ste si zle vybrali.

MirKes

Ja som bol v showroome v Korze minulý týždeň a teda dosť dlho sa mi venovali. Tiež budeme asi meniť tento rok tak som sa išiel poradiť. Ale zákanícky servis mi prišiel super a dozvedel som sa dosť nových vecí.

Ricek

@Mares Hej tieto okná som už spomínal, tiež by som si ich objednal. Práve rozmýšľame že kúpime nejaký menší domček za Bratislavou takže ak bude treba tak by sme si okná u nich dali určite porobiť. No ale uvidíme kedy sa nám to podarí.

Mares

My máme objednané od Incon Premium plastové okná na dom. Je ich asi 10 a dva HS portále ale myslím že cenovo ok, no nebolo to najlacnejšie ale myslím že ani najdrahšie. Termín sme si ali dali až na marec.

Sanigos

Vďaka ja som s nimi spokojný, dobrá komunikácia a vždy všetko porobili na čas. Okná máme zatiaľ len dva týždne ale som spokojný aj s prácou akú vykonali pri založení.

Moree

Incon sú dobré okná, máme ich na dome a rodičia si ich budú dávať na ďaľší rok. Firma mi prišla spoľahlivá.

Antonny

Určitě sa vám ten dekor vyplatí. Tiež sme si ho u Incon dávali a sme spokojní. Máme ho síce na oboch stranách ale ako ani by mi nevadilo ho mať len na tej jednej. Na kvalitu okien to nemá účinok.