Mate niekto skusenosti s uzivanim preparatu Clavin na zlepsenie sexualneho zivota a potencie?Je to len reklamny trik alebo to naozaj funguje?
Clavin - pomaha?
Clavin je ojeb. Nefunguje. Som v pohode, moj vták je tiež v pohode. Chcel som ho vyskúšať len tak pre srandu. Efekt - žiadny ! Za 33 eur prosím pekne žiadny! (dve balenia). Kúpil som si ho len preto, že v poslednej dobe bývam vyťažený pracovne a trvá mi to...no proste dlhšie :) Inak fungujem na 100% keď som oddýchnutý. Clavin je proste ojeb a keď ma bude niekto kontaktovať od Clavinu za negatívnu reklamu, tak mu pridrbem rovno päsťou do ksichtu!! Zlodeji zlodejskí! Nekupujte to. 33 e radšej prepite - budú lepšie využité. Prajem tomu kto to celé vedie, aby sa mu už v živote ten jeho biedny klamársky čurák nepostavil!
uzil som clavin len raz a zafungoval, nevyhodou su 4 tablety ale nemal som ziadne vedlajsie ucinky a ucel splnil
Tabletky na erekciu Vigrax - track.buyvigrax.sk Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Vigrax funguje aj za nižšiu cenu
pomaha, mne urcite, treba sa drzat navodu
nepomáha, ja som vyskúšal a úspech sa nedostavil
je mozne ze po erozone je aj penis mohutnejsi? ci to len tak vyzera
ja tiez skusim erozon max aj ked som dost skepticky malokedy verim takymto veciam
ja som sa rozhodol ho vyskusat ten eromax..
mna by tiez skor zaujimal ten erozon max lebo som pocul vela pozitivnych reakcii
a skusal tu niekto aj erozon max ci nie?