Pojdete na covid-testy? Najskor bolo okolo toho strasne bububu, ako to obmedzuje nase slobody. Teraz zase media posuvaju obrazok, ze ludia maju o testy enormny zaujem. Ako to vidite? Pripadne ste sa uz boli testovat?
Pojdete na testy?
mala som pozitívny test na covid, prešlo to celé za dva týždne. Ono sa tomu už nebude pripisovať taká pozornosť ako predtým. Vďaka mnohopočetným mutáciám je vírus slabší, ako býval. Takže sa zdravo stravujte, opaľujte trochu, užívajte veľa ovocia a zeleninu a od októbra potom vitamíny C a D.
Som rada, že už toto obdobie máme za sebou. Ale mám silný pocit, že nás to čaká znovu, príde jeseň a je to tu.
www.voiceofsevensisters.com
Check out the latest news about the Arunachal's ziro music festival is coming back in 2022
www.voiceofsevensisters.com
Nejde o opatrenia, ale o sposob komunikacie - rozklad statu a vznik nepokojov.
U nas ale moze byt nudzovy stav vyhlaseny maximalne na 90 dni takze do maja hadam nebude. A ked uz to tu pisete tak si aspon porovnajte ake obmedzenia maju inde a my sa este stazujeme
Pozerala som prave tlacovku. Tento stat je vazne v prdeli. Uz len dufam, ze niekomu z toho neprepne a nedoplatia na to nevinni ludia.
fungovat normalne tak skoro nebudeme, to je tiez len navnada, za jeden, dva dni povie, ze sa situacia zhorsila a zase bude lockdown. spanielsko vcera predlzilo nudzovy stav do maja.
kazdeho osobna vec ci pojde
my ideme...aj kvoli tomu aby sme mohli uz buduci tyzden fungovat v ramci moznosti normalne...