Prečo nemám vzťah.

Príspevok v téme: Prečo nemám vzťah.
Denda45

Ahojte...
Už dlho ma trápi že nemám partnera...
Som atraktívna,športujem,veselá...žijem sama,mám vlastný byt...
Nerozumiem prečo som stále sama a na vhodného partnera nemôžem naraziť ...nie a nie ho stretnúť...
Mám aj staršie kamošky,žienky čo majú pri sebe detičky a oni partnerov aj po rozvode a rozchodoch opäť našli...
Len ja som sama...
Absolutne tomu nerozumiem...
Vyskúšala som už aj osobný koučing,pracujem na sebe,pretože čo vyžaruješ to vraj priťahuješ...
Ale žeby som nevyžadovala absolutne nič ?
Vie mi niekto dať odpoveď na túto otázku ?
Je mi smutno samej ...

Ďakujem

Pekný večer všetkým prajem

slobodnemaciatko

Nie vzdy to co si myslis, ze vyzarujes aj skutocne vyzarujes. 98% ludi si totiz o sebe bude mysliet, ze su krasni, dobri, slusni a sudit budu inych.

ahjajjaj

ahoj, skús internetovú zoznamku. Buď pritom opatrná a maj rozum na mieste. Nepodliehaj internetu, snaž sa o sebarozvoj. Knihy, nové vedomosti, skúsenosti. Akýsi pocit spokojnosti. A vzťah len ako bonus, či vypisovanie na zoznamke ako bonus, nie viac ako 10 minút denne.

Josipe

Sibierina Áno ono sa to tak hovorí ze je to o tom co vyžarujes. Ale ľahko možno takéto tvrdenie spochybniť. Ako mi vieš vysvetliť ze niektorí naozaj nepríjemni jedinci ktorí strpcuju život ostatným ľuďom okolo seba nemajú problém si nájsť vzťah. Vyžarujú zlo a na to sa niekdo ulakomi?! To mi je záhada. A slušní dobrí ľudia nemajú šancu. Vlastná skúsenosť.

svartir sandar

@cvk Týmto prijímam hodenú rukavicu, a ak by si mal záujem prehodiť pár zmysluplných viet, pokojne napíš na svartir_sandar@azet.sk

Autorku príspevku chcem povzbudiť, nech sa nevzdáva, pretože stále verím, že na každého, kto to má v hlave usporiadané a vie, čo od života chce, tam niekde čaká niekto, s kým to klapne a s kým to bude zdieľať. Ale nie nadarmo sa hovorí, že to najlepšie príde, keď to najmenej čakáš. Skús byť sama sebou a nesnažiť sa na nikoho zapôsobiť. Ak to má prísť, tak to príde. Sama bojujem s problémom, že by som chcela všetko hneď a čo najlepšie, ale začínam chápať, že to tak nefunguje. Občas veci treba nechať aj plynúť...inak sa všetci raz jedného dňa zbláznime. Drž sa.