Niekto má jednoducho šťastie na vzťahy a niekto zase vôbec. Niekto nechce vzťah kvôli určitým veciam, pretože vie, že by to nefungovalo alebo keby sa o istých veciach dotyčný alebo dotyčná dozvedel/a, tak automaticky by dostal/a košom.
Ja osobne by som napríklad chcel konečne v mojich rokoch (26) aspoň kamarátku, keď už nie partnerku, ale viem, že by nemala o mňa záujem, pretože nie som ten typ človeka, ktorý má za sebou plno zážitkov, ktorý chodí každý rok na dovolenky, je obľúbený všade naokolo, stále niekde s niekym chodí na chaty, víkendy a užíva si život.
Nemal by som si partnerku ani kde doniesť. Bývam v 3 izbovom byte s mamou, sestrou a so starou mamou o ktorú sa treba starať, pretože je už imobilná. Jednoducho si neviem predstaviť, že by som si doniesol partnerku do svojej izby a čo ďalej ? Skoro stále sme všetci doma a proste by to nefungovalo. Keby sa o tomto dozvedelo možno dievča, ktoré by o mňa malo záujem, tak by ho hneď aj stratila.
Je normálne, že keď spolu dvaja ľudia chodia, tak po čase chcú spolu prežiť aj intímnejšie veci, prežiť krásnu spoločnú noc. U mňa niečo také nepripadá v úvahe. To by som si musel vkuse zaplatiť na jednu noc izbu v hotely.
Na vlastný byt jednoducho peniaze nemám, pretože v dnešnej dobe si kúpiť čo i len jednoizbový byt je cesta na dlhú trasu, pretože sa človek môže zadĺžiť na niekoľko rokov, aby aspoň niečo mal. Mladý človek jednoducho nemá z kade nabrať toľko peňazí. Jediná možnosť je podnájom a peniaze vrážať do niečoho, čo nikdy nebude moje.
Preto partnerku radšej nechcem, aj keby som už chcel v živote zažiť niečo pekné. Cítila by sa sama trápne, keby má chodiť ku mne domov, kde sme stále všetci nakope. Nechcel by som, aby sa kvôli mne cítila zle. Viem, že potom by prišlo aj na porovnávanie, že "moja kamarátka má chalana, ktorý má vlastný byt, býva u neho, chodia na dovolenky a ty nemáš nič."
Úprimne. Ktoré dievča by o mňa malo záujem, keby sa o mne dozvedelo tieto veci ? Žiadne ! Preto by som radšej bral len kamarátku, aby som prišiel styku aj s dievčaťom a nie len s pár kamarátmi s ktorými sa stýkam celý život.