Problem s chalanmi

Príspevok v téme: Problem s chalanmi
majkak

V čom môže byť chyba?Som slobodná ,chcela by som partnera, tak nejak to cítim ,no lenže vždy keď niekoho stretnem a sme si sympatický tak sa to pohnoji.Ide totiž o to že zvyčajne si vytipujem chlapa ja lenže neviem ho osloviť aby šiel trebárs von.Bojim sa odmietnutia prípadne že ma vysmeje.Alebo aj keby že súhlasil tak že to bude len flirt užije si trebárs len ako s milenkou..Navyse keď chcem osloviť tak proste sa bojim a nevyjde zo mňa nič.Pripadne začnem koktat.Obvykle totiž človeka nepoznam no a strach mám v zmysle že na takého nemám a že som si trúfla.Stalo sa mi totiz že chalan sa bál osloviť ma a ja som sa bála osloviť jeho a dopadlo to veľmi zle.Zacali sme byť k sebe zlý až veľmi ,celé sa to pokazilo.Ja som nevedela či má ozaj záujem či len flirtuje lebo tak nejak saskoval aj s inými babami no a ja som sa bála výsmechu aj od kolegýň trebárs že som si trúfla že všetci budú vedieť a že sa zahanbim.Niesom totiž modelka ale verím si mám proste iné kvality no len neviem sa tak úplne ohodnotiť.Ja začnem chalana motať ale keď príde do tuhého tak uteciem alebo proste som ticho.Da sa s tým pracovať alebi kaslat na takých chalanov a byť s niekým kto chce mňa ale mne sa nejak nepáči??

ahjajjaj

majka, teraz už chápem. Moja rada bude razantná: nájdi si iné zamestnanie. Zíde z očí, zíde z mysle. Sú takí ľudia, ktorí len flirtujú a dávajú najavo, že sa im páčiš, ale to neznamená, že je zaľúbený do Teba, len sa mu páčiš. A keďže je zadaný, berie to len ako hru, a ani Ty to nemáš brať vážne. Proste niekedy sa flirtuje len zo zábavy, nie naozaj a nie preto, aby z toho bol vzťah. No a až tak dobre ho zas nepoznáš, aby si ho skutočne ľúbila, skôr je to chémia, ktorá Ti dáva takéto myšlienky. Hľadaj si iné miesto, a keď sa Ti podarí nájsť, daj výpoveď. Nikomu nehovor, prečo to robíš. Lebo musíš. Kebyže mi to otvorene povieš, bude Ťa ľutovať, a o to predsa nestojíš, či áno? A jemu iba zbytočne zdvihneš ego, čo si vôbec nezaslúži.

ovomaltine

majkak, neviem, kolko mas rokov, ale ak nechces stravit zbytok zivota pozorovanim zenateho chlapa, tak najlepsie je zmenit pracu. toto ta bude len nicit a nicit.
preco flirtuje, no asi len zo zabavy, ako ti povedal. keby to aj nebolo len zo zabavy a chcel by zajst dalej, tiez by to bolo zle a bola by si este nestastnejsia, lebo by v tom neboli city, len zabava.
pokial sa nechces vedome nicit, zmen pracu, budes stastnejsia.

majkak

slobodnemaciatko: No ja som to tak napisala,sama sa divím,ale skôr to bolo myslené tak že keď narazím na chalana ktorý sa mi páči a sme si navzájom sympatický tak proste to dám najavo či chcem či nie.Ide to tak nejak samo.Začnem vytvárať vzťah,to áno,ale ja chcem aj niečo viac.Preto aj keď niekoho motám nikdy nie tak že namotám a dovidenia.Keď som prišla do práce,zoznámila som sa s jedným chalanom.Nechcela som sedieť sama no ani nikoho motať ale napokon som si k nemu sadla.Chcela som ho spoznať.Postupne som spoznala ale nijak extra ma neohúril a skôr som ho brala ako kamoša.No veľa vecí o sebe som mu však povedať nechcela.On sa stále chcel rozprávať,už to bolo dosť otravné.Potom som spoznala druhého,pracovala som s ním,zdal sa mi okej.Pôsobil tak že určite je zadaný ja som sa tešila že budeme možno kamoši bol mi sympatický a ja by som skôr brala kamoša ako frajera takže som sa aj tešila.No on ma začal baliť.Proste medzi nami preskočila iskra niečo viac a ja som netušila ako sa mám chovať.Fakt som ani nemala v úmysle začínať vzťah a tak som tie pocity ktoré som cítila nejak oddialila.No lenže on stále chodil a srandoval balil ma a bolo to milé lebo sa mi dosť páčil.Ja som sa do neho postupne buchla lenže nechcela som to dať najavo teda aby to vedel a tým som myslela asi to že utekám.No lenže ani on mi nepovedal nič.Že sa buchol alebo tak.Začal ma ničiť tým že začal flirtovať s inými ženami ja som to musela vídať stále sa bavil s inou a mňa bolelo srdce.Aj ma videl že som smutná ale nič neurobil.Ja sa ale bojím že či to nieje kvôli mne.Že som nedala nič najavo proste city a to je to že akoby som v ňom niečo vzbudila teda lásku ale nedávam mu ju a tak to hľadá inde.Mám taký dojem či to nieje tak trocha moja chyba.No lenže neskôr keď už mi začalo byť všetko jedno pripravila som sa na odmietnutie z jeho strany a presne to aj prišlo.Povedal mi že je ženatý a že on nič viac nehľadá,že on len tak flirtuje,takže zutekal on.Veľmi mi ublížil lebo načo ma motal a spôsobil odmietnutie.Ja sa odmietnutiam vyhýbam a preto som ani s ním do vzťahu ísť nechcela alebo nejak sa nechcela zbližovať.No lenže začal s tým on.Vzbudil lásku a potom dovidenia.Mňa to dodnes drží,nedokážem byť už s niekým iným lebo mám v hlave jeho,a mám pocit akoby ma nechcel pustiť.Akoby chcel aby som radšej odišla z práce akoby ma mal vidieť s niekým iným Teraz keď s ním pracujem stále má akoby balí žartuje a ja už neviem ako ďalej.Chodím zamilovaná a je to krásne ale vzápätí prídu myšlienky že je ženatý a nechce ma a to ma ničí Keď ho začnem ignorovať skúsila som to ,tak je celý deň urazený prečo sa ním nebavím a vracia mi to hneď teda na ďalší deň keď už mi príde ľúto tak sa s ním chcem baviť ale on sa mstí a nebaví sa prezmenu so mnou.

wudia

Aj ja som toto robila, ze som chlapov motala, ale pamataj si jedno, tymto nikdy nenajdes toho praveho, zakazdym bude z toho len nejaky problem, nerob to a najma ked do niecoho chces ist tak chod naplno

majkak

slobodnemaciatko:Ja chlapov nenamotavam.Prave naopak,o chalanovi,o ktorom som písala tak mam dojem že namotava on.Spoznali sme sa a začal so mnou flirtovať srandovat doťahovať sa.Pytal sa občas aj na môj zivot.Lenze potom keď som ho stretla po práci ani sa nepozdravil alebo aj keď tak len akoby tak popodusta.A hneď šiel za nejakými kamošmi.Najhorsie potom bolo keď som ho videla v práci ako motá zas nejakú inú ženu videla som ako s ňou flirtuje a doťahuje sa mne začalo byť z toho zle začalo ma bolieť srdce v práci sa mi nedarilo nemohla som na neho prestať pozerať a chcela som tie ženy poslať preč.Neskor som to už nevydrzala a narovinu nech povie o čo mu ide vtedy povedal že ma ženu a čakajú dieťa a že on má rád ženy ale že to si ich len tak rád dobera.Vtedy som dostala úzkosť cítila som akoby sa niekto so mnou rozišiel akoby ma niekto zradil.Mam dojem ze je to to s tým egom ako si písala že len motá ženy a keď už oni začnú mať záujem otáča sa chrbtom.No problém nejaký bude aj vo mne lebo som takého pritiahla už viackrat teda nieje prvý takyto v mojom živote.Takze takých pritahujem a neviem prečo.

slobodnemaciatko

Ty nemas problem s chalanmi, ale sama so sebou, inak by si nemala potrebu namotavat ich a potom zdrhnut. Teda je jedno, ci by si zdrhla, alebo nie. Motanim chlapov si dokazujes vlastnu hodnotu a svoje mizerne ego.
Takze az tak v pohode so sebou nie si. Mimochodom vies kolko chlapov nechce modelky, ale poriadne zeny, prsane? By si sa divila a chlapov sa neboj, nehryzu ;-) takze pred nimi neutekaj a nenamotavaj ich. Je to hnusne.

ahjajjaj

vyhoď si ho z hlavy, veď je ženatý. Jasné, žartuj s ním, v práci musí byť aj sranda, ale inak ho nerieš. Neočakávaj od neho nič, je predsa zadaný, a kebyže čakáš dieťa, a nejaká žena flirtuje s Tvojím mužom, asi by si sa cítila veľmi zle. A prečo Ťa nepozve aj spolu s manželkou von? No lebo si s manželkou vystačia sami, a on nemá čo pozývať nezadanú slečnu, keď má manželku. Nie je to prirodzené robiť to. Preto Ťa nepozve.

Nighthawk

Tak čo z toho čítam,ste nejak prieberčivé.láska sa nedá nanútiť ani vzťah siliť.keď má prísť príde a aj keď nie tak tým život nekončí.
Mne sa stalo že som už bol dohodnutý raz s dotyčnou slečnou na stretnutí ale ona ani neprišla,ani telefón nedvíhala a pritom sme boli dohodnutý.nakoniec keď sme sa stretli bola ako teliatko ani pozdraviť sa nevedela,iba neprítomné pohľady.
Síce raz som to urobil aj ja že som neprišiel na stretnutie,ale aspoň som sa ozval,ale mal som na to svoje dôvody.
Najlepšie je si to asi od-komunikovať,aby si vedel na čom si,a ušetríš si čas aj psychiku.

majkak

Pracujem s tým chalanom a je to už druhý taký v mojom živote.Ze teda sme si navzájom sympatický alebo teda aspoň vidím že rád so mnou flirtuje dával mi aj komplimenty a mne to celkom lichotí lenže je vždy pri nom stále nejaká iná žena.A to mi vadí.Navyse je ženatý a čakajú dieťa,chcela by som mať dobre vzťahy na pracovisku teda nejak s ním vychádzať no lenže neviem ako.Nebavila som sa s ním keď som zistila aký je dovtedy bolo celkom okej všetko teda sranda aj som rada chodila do práce on sa snažil ja tiež bolo to veľmi pekne.Keby ma milujúcu ženu tak by ma vzali vonku len ako kamošku porozprávali by sme sa ,to mi aj chyba,niekomu by som rada povedala,lenže mám dojem že on chce len flirtovať a nič viac ani kamarátstvo ani nič len si užiť spestriť život.Mne to aspoň tak príde.Ked som sa s ním teda prestala baviť ,urazil sa, keď s ním pracujem je smutný a dáva ma to dole.Neviem si už rady čo s ním.Proste keď srandujem a je veselo tak je všetko super ale keď ho potom vidím niekde na pauze s inou tak ma bolí srdce.A navyše ,žartuje so mnou pýta sa na môj život no potom keď ideme domov z práce trebárs tak sa ku mne neozve alebo len pozdraví a ujde za kamosmi.Je to poníženie.Neviem dôvod prečo to robí.Zrejme ho už priveľmi nezaujíma môj život po praci.Pride mi to také že on má svoj život akýsi a ja tiež a že aj on by chcel aby som akoby sa zaujímala o ten jeho a ja zase chcem aby sa on zaujímal o ten môj a tu vzniká tá priepasť lebo nie sme na rovnakej dĺžke teda ja idem domov unavená a už by som si ľahla on zase veselý že konečne sa ide domov a keď teda nezdieľam jeho veselosť tak ide za ľudmi ktorý sú tiež veselý.Mne to tak príde že chodí len tam ako sa on práve cíti.Nikdy nepríde on saam zamnou len tak pokecat no lenže ani jaa neprídem za ním aj keď je zaujímavý človek lenže vždy budd telefonuje alebo pri niekom je keby bol sam prídem za nim ale to asi zrejme nechce dať pre druhymi najavo že sedí sam.Nici ma to že sa hnevá je smutný a takéto emócie pritom mám pocit že nemá záujem tak prečo to robí?