Ako dostať syna z pazúrov energetického upíra?

Príspevok v téme: Ako dostať syna z pazúrov energetického upíra?
jarunka

Môj syn nasťahoval do domu ženu, ktorá sa javí ako energetický upír. Najprv chodila po dome ako postihnutá mátoha, v kuchyni ničila veci, baví sa len so synom. Môjho syna si upútala sexom, zamiloval sa, nechce nič vidieť ani počuť. Čoskoro chce mať syn sobáš, bojím sa oňho. Čítala som o takých toxických osobách, že v najväčšom nebezpečenstve sú tí, ktorí sa do takých osôb zamilujú. Neviem, ako mu otvoriť oči. Ďakujem za radu.

Neznamy 1986

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

citruska

je to jeho zivot. ked chcu spolu byt tak s tym asi nic nespravis. proste on si vybral svoju partnerku, uz je dospely a v tychto veciach za neho nemozes rozhodovat ty, zbytocne by ste sa spolu hadali kvoli tomu

fonte

Nepises, ci si sama, alebo este mas manzela, ale podla kontextu nie.
Mne to vychadza, ze zvadzas boj o syna, ktory prehravas a nevies sa s tym zmierit, ale nechces ani zostat sama.
Tak si vyber, bud prides o syna, alebo o zdravie a nervy a mozno aj majetok.
Bohuzial prehras tak, ci tak, len si to stale nechces pripustit.
Takze, bud to, co mas, alebo ta zmena, ktoru tu naznacujes, ale mam pocit, ze sa jej chces oblukom vyhnut a cakas na zazrak, ktory sa nestane.
Vyber si.

chamomile

aj v tom videu, co som si prave pozrela, a dala sem link, tiez je tam spomenuty energeticky upirizmus pri psychopatoch. ja by som jarunku nespochybnovala, ja si viem tu osobu zivo predstavit. kazda normalna kocka by chcela mat co najlepsi vztah s mamou svojho mileho, duplom, ked tam byva. to, ze si nasiel nejaku stroskotankynu na nete a rychlo si zacal vztah tiez dost napoveda. preco ona tak ponahlala, rychlo si potrebovala niekoho ulovit, najlepsie s byvanim.
nespochybnujme ze je to mrcha, skusme skor, ze co s tym.

ZdravyUsudok

Ak je pravda tak ako ju tu opisujete tak potom dotycna zena pekne zmanipulovala vasho syna a ide jej skor oto aby sa dostala k majetku. A ak ho tlaci do svadby a chce ju co najskor tak je to urcite kvoli majetku.
..tazko ale takto cez pismena sudit a hodnotit ked clovek nepozna ake su skutocne vztahy medzi vami a najma vase povahy a spravanie.
Mozno je pravda co tvrdite a mozno ste len nenavistne naladena osoba a vadi vam ze syn uz nevenuje pozornost vam ale teraz jej venuje svojej laske ..
Naozaj tazko hodnotit kde je pravda ..

chamomile

jarunka, preco si chcela dat vymazat temu, uz ti stacilo rad? co si vymyslela, co urobis? snazili sme sa ti pomoct a ty nas takto znegujes :(
ked si na synovi zbadala, ze sa fyzicky a psychicky zanedbava, ci take nieco, tak asi nie je stastny, urcite si to dobre vybadala. co hovoris na tu radu, oslovit jeho kamaratov?
napad oslovit advokata aby si ochranila investiciu je tiez velmi uzitocny.
www.youtube.com
tu radia, ze jedine vychodisko je pryc od nich!
napadlo ma, ze keby si isla so synom niekde na kavu si pokecat